bebeğime isim..

pcuher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
2
0
36
İstanbul
34 hafta 4 günlük hamileyim. hamilelğin en zor şeyi de isim seçmek. erkek bebek bekliyorum ve ismini Sarp koymayı düşünüyorum. Sarp hakkında yorumlarınızı bekliyorum. ya da daha iyi fikirleriniz varsa onlara da açığım

34 hafta 4 günlük hamileyim. hamilelğin en zor şeyi de isim seçmek. erkek bebek bekliyorum ve ismini Sarp koymayı düşünüyorum. Sarp hakkında yorumlarınızı bekliyorum. ya da daha iyi fikirleriniz varsa onlara da açığım

slm cnm hayırlı olsun bebeğin inşallah sağ salim alırsın kucağına
neden sarp? yanlış anlama ama beğenmedim okulda fln sap derler:)

ömer
emir
ensar
buğra
esat

canımm hayırlı olsun sağ sağlim kucagına alır ve hep mutlulukla saglıkla büyütürsün bebeğinii ablamda hamile onunda kızı olacak oda isim bulamıyo benimse bebeğim nedense olmuyo :( hamilelerin duaları kabuş oluyor dua ette bnmde olsun :) erkek ismi olarak Yekta , Gürkan ,Ata favorilerim inşallah bi an önce karar verirsin

canımm hayırlı olsun sağ sağlim kucagına alır ve hep mutlulukla saglıkla büyütürsün bebeğinii ablamda hamile onunda kızı olacak oda isim bulamıyo benimse bebeğim nedense olmuyo :( hamilelerin duaları kabuş oluyor dua ette bnmde olsun :) erkek ismi olarak Yekta , Gürkan ,Ata favorilerim inşallah bi an önce karar verirsin

Allahım tez zamanda sanada nasıp eder inş. bu duyguyu...

Eymen
Bertuğ

Ama Sarp da çok güzel bir isim... Çok az kalmış doğuma Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...

teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinize. Sarp'ı beğeniyorum ama son ana kadar fikirleri değerlendiriyorum. ismin anlamı kişiyi etkiler diyolar. zor bir çocuk mu olur acaba diye düşünüyorum.

hayatım öncelikle allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ..sarp harika bir isim bence tam bir erkek ismi güzel bir çağrışım yapıyor. merak etme herşey genlerde yazılı isminden dolayı oğlunun zor olacağını hiç sanmıyorum sen sevdiğin ismi koy bence çok güzel..

Bence senin ve eşinin içine sinen ismi seç. Kimsenin yorumlarına takılma, iyi veya kötü. Biz Sare ismini düşünmüştük. Kimi fare derler dedi, kimi diğer düşündüğünüz isimlerden daha güzel, bunu koyun dedi. Ama biz sonra kendi isteğimizle vazgeçtik ve başka bir isim bulduk. Her bulduğun isime iyi diyen de çıkacak, kötü diyen de. Hepsinden ister istemez etkileniyorsun. Şimdi ki aklım olsa kimseye düşündüğüm isimleri söylemem, kararımızı verdiğimizde biz şu ismi koyduk diye herkese ilan ederim. Herkes kabullenmek zorunda kalır ve yorumlarını kendine saklar. Bu anne-babalar için daha iyi bir çözüm bence, tabi bu benim fikrim ve tavsiyem. Hayırlı olsun, adıyla yaşasın şimdiden.

Back
X