Doğuma Hazırlık Bebegime isis

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

biri_biricik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
141
48
43
35
Kizlar merhaba...4 aylik hamileyim aslinda daha cinsiyetini bile ogrenmedim bu hafta ogrencem fakat benim ailem esimin ailesi sanki hep kiz olcak gibi dusunuyoruz ve ona gore isim bakiyoruz.Erkek olursa sorun yok Eymende karar verdim 2.bir isim bakcaz sadece fakat kiz olursa kafamda soru oluyo.Ben Eylul Sare olsun istiyorum.Kv de Elif olsun istiyo ve esimde annesi istedigi icin elif olabilir bir ismi diyo.Annemde bende Elif ismini seviyoruz fakat benim halamin adi elif ve annem kendisinden hoslanmiyo vakti zamaninda annemi baya uzmus ve diyoki o ismi seviyorum fakat sirf onun ismi diye istemiyorum.Esim icinde benim icinde ailelerimizin karari onemli.Boyle olunca benbir tarafdan isterken bir tarafdanda soguyorum.Ne yapacagima karar vetemedim.Ben istemiyorum desem belki esim tamam diycak ama istemiyoda degilim bi tarafdan da neden karisiyo yorum yapiyo onuda anlamiyorum.Kac tane torunu var ve kendi koymus 2 tanesinin isminide.Bizim ilk cocumuz bizden hevesli gorseniz bunlari dusununce onun istefigi olsun da idtemiyorum.Karisik duygular icinfeyim.

Valla arkadasim benim tavsiyem hiic kimseyi dinlemeden kendi istedigin ismi koyman. Çocuğun ismi bu yani, oyuncak mı? Herkes kendi evladina koysun ismini, toruna tombalaga kadar da karismasinlar bi zahmet. Icinden geceni koy gitsin.

ailelerin fikri çok önemliyse onların istediğini koyun o zaman
bence dededen nineden çok anne babanın kararı önemlidir

Önemli olan sizin içinize sinmesi x yada y şahsının ismi diye bakarsak çocuklara isim seçemeyiz. Annenizde seviyormuş ikinci ismide olacaksa bence sorun olmaz

Kod:

Madem ailelerinizin düşüncesi doğrultusunda bir isim koymak istiyorsunuz, orta yolu bulmanız lazım..
Annenizi kırmaya değer mi? Yani kayınvalide isim koymaya hevesli ise, Eliften başka isim de önerebilir, yani eğer ailelerinize danışıyorsanız iki tarafı da kırmadan orta yol bulmaya çalışın..
Kolay gelsin :)

Back
X