bebeğime kardeş gelmeli mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi bglm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canımmm çok sağol kuzum hayırlısı inşallah ewet sezeryanla doğum yaptm senin nasıl oldu[/QUOTE]
Benimki epidual sezeryan simdi korkuorum kuzumya acaba ilk gibi aci cekmeden olurmuyum gerci uyusturuolar ama :-[

Korkma canım hayırlısıyla kucağınada alırsın bebeğini inşallah sezaryan doğum sırasında pek acı olmuyor biliyosun zaten sende sezeryan olmşsn sonradan dikişlerde ağrı oluyor uyuşuyosun zaten bişey hissetmiyosun ki

Korkma dua et sürekli="azaa, post: 37529073, member: 330982"]Canımmm çok sağol kuzum hayırlısı inşallah ewet sezeryanla doğum yaptm senin nasıl oldu[/QUOTE]
Benimki epidual sezeryan simdi korkuorum kuzumya acaba ilk gibi aci cekmeden olurmuyum gerci uyusturuolar ama :-[[/QUOTE]

Sen tum mu uysturdular canim

Evet cnm ben tamamen uyuştum
Busefer belden uyusma guzel oluo rahat oluonda gozun acik olunca cok korkuon cnm hayirlisi olsun bakalm saglikla dogumlar nasip eder rabbim in s nerelisin kac yasinsdasin ozelsden atabilirsin

Benim de 2.5 yaşında bir kızım var Ve 7 aylık hamileyim :)
ilki gibi zor geçmedi ilk aylarım çok şükür daha kolay atlattım her hamilelik bir olmuyormuş senin de öyle olur inşallah
bende sırf kızım yalnız diye erken yaptım
iyi anlaşırlar arkadaş olurlar dedim inşallah öyle olur benim kızım da daha net cümleler kuramıyor bunda yalnız olmalarının payı büyük bence bakalım inşallah herşey iyi olur

Inşallah canım ya bende çok istiyorum hamile kalmayı ama sırf ablamın düğününe denk gelcek doğum diye erteliyorum ilk çocuğuma 19 yaşında hamile kaldım hiçbişi hatırlamıyorum hamileliği küçük bebeği herşeyi özledim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…