Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm aralarinda az yas farki uyi oluyo kendi kardeslerimden biluorum ben bi tane oglum var iki.bucuk yasinda su an uc bucuk aylik hamileyim isteyerek yaptm o dogdugunda uc yasinda olacak oglum aralarinda uc yas olacak cok ideal bnce .. Bncede biz de ole dusundik okula baslayinca zorlanabilirdik bnm karsi komsum cok zirlandi kucuk cocugu sogukta getir gotur ..seninkininde zamani gelmis hemen basla calismalaraMrb bnm 3 yaşında bir kızım var sizce ikincinin zamanı gelmiş mi kızım çok yalnz içine kapanık büyüyor onun bu halide beni çok üzüyor daha tam konuşmuyor da sizce ne yapmalıyım?
Canm aralarinda az yas farki uyi oluyo kendi kardeslerimden biluorum ben bi tane oglum var iki.bucuk yasinda su an uc bucuk aylik hamileyim isteyerek yaptm o dogdugunda uc yasinda olacak oglum aralarinda uc yas olacak cok ideal bnce .. Bncede biz de ole dusundik okula baslayinca zorlanabilirdik bnm karsi komsum cok zirlandi kucuk cocugu sogukta getir gotur ..seninkininde zamani gelmis hemen basla calismalara![]()
Esinin destegi onemli tabi ama zorlandim suan azda olsa hala bulqntim var elimden geldigi.kadar ilgilenmeye calistim biraz gecti rahatim ama fazla bekleme tam ideal yas canm ama her gebelikte bulanti olmaz belkide ikincinde olmayacak fasla canmBenim hamileliğin ilk zamanları çok bulantım oluyor kızımı ihmal etmekten de korkuyorum biraz senin nasıl geçti zorlanıyormusun canım?
Bnde ondan korkuyodum ama kqc yasinda yaparsan yap yine bi turlu olacqk canmAhh bu kararsızlık olmasa terddütlerim var kızımı ihmal etmekten korkuyorum
Bnde ondan korkuyodum ama kqc yasinda yaparsan yap yine bi turlu olacqk canm
Bncede yap ikisi bir buyur ler sanada arkadas olurlar bn iki tane dusunuorum nasip olursa hayirlisi olsun arayi acma canm cok iyi anlasirlarO da doğru daha yaşım da genç diyorum bazen olsun diyor herkes çocuklarınla arkadaş olursun diyorlar
Bncede yap ikisi bir buyur ler sanada arkadas olurlar bn iki tane dusunuorum nasip olursa hayirlisi olsun arayi acma canm cok iyi anlasirlar
Bekliorum janerini cnm sende hemen kalda katil aramizaInşallah canım çok sağol moral verdin hamile kalırsam paylaşırım inşallah burda
Bekliorum janerini cnm sende hemen kalda katil aramiza![]()
Bende ilk ogluma ilk degil ikinici ayda kaldim bu hamileligimdede ilk ay kaldim iyu denk geturdik yumurtlama gunumde yaptum oda dort gun sadeveKızıma hemen kalmştm evlendim bi defa adet oldum ikinci ay hamile olduğumu öğrendim bakalım bu hemen olcak mı:)
Bende ilk ogluma ilk degil ikinici ayda kaldim bu hamileligimdede ilk ay kaldim iyu denk geturdik yumurtlama gunumde yaptum oda dort gun sadeveins sende hemen kalirsin kocan istiosa beklemw basla bugece kiz
![]()
Kocam çok istiyor bazen kızdırmak için diyorum kızım okula gidince olsun ikincisi diye sinirleniyor surat asıyor o zmanda ben istemem deyip gidiyor yanımdan:)