Bebeğime kim bakacak?

Bebegime kim baksin?

• Kv baksin

• Bakici baksin

• Anneni ikna et o baksin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ImaginaryLife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
4.977
6.676
158
Merhaba kk ailesi,
Ise subat ayinda baslayacagim, oglum 6.5 aylik olacak. Esimle ikimiz ailelerden farkli bir sehirde yasiyoruz. Bu sehirde hic akrabamiz yok.
Isim 8.30-12.30 arasi 2 gun; 8.30-15.30 arasi 2 gun olmak uzere 4 gun olacak.
Gelelim sorunumuza. Ben ogluma annemin bakmasini istiyordum fakat annem ve esim anlasamiyor. Gecmiste bazi sorunlar yasandi, su an hicbir sekilde konusmuyorlar zorunlu kalmadikca.
Kv desen ben bakarim diyor ama hijyen konusunda rahatsizim. Mesela et dograr elini yikamaz ustune siler, disardan gelir (4 saatlik yoldan) elini yikamadan cocugu sevmeye hatta parmagini agzina sokup dis kontrolu yapmaya kalkar.
Onun disinda aramiz ne iyi ne kotu, mesafeliyim.
Kv ve anne bakma durumunda -ki annem istemiyor zaten arada bir iki hafta gelirim yardimci olurum diyor- 24 saat ayni evde yasicaz. Esimle ozel hayatimiz nasil olur? 7 24 kv ile yasamak?
2. secenek bakici..ama ben sicak bakmiyorum cunku daha cok kucuk. Ya cocuguma zarar verirse? Kamera koysam bile zarar verdikten sonra geri donusu olmicak :KK43:
Kendi rahatimindan vazgecip kv yi hijyenik olmamasina ragmen kabul etmeli miyim? Yoksa duzgun bir bakiciya guvenmeli miyim :KK43:
Bu arada esim evde baskasi varken kendi annesi dahi olsa eve girmek istemez, gece arkadaslariyla disarda takilir, beni annesiyle birakip bi yerlere gider surekli falan.
Yani arada kaldim dertliyim yardim lutfen :bicak:

him hepsini tam okuyamamistim ben bakicilara pek guvenemiyom televizyona alistirip aksama kadar tv izletiyolar fe cocukta konusma geriligi oluyor cevremden duyduklarim bunlar .. bebek bakan kresler de var

Istanbuldaysaniz ben bakabilirim :KK70:
yavrum ortada kalmasın

Şaka biyana en iyisi
Çok güvenilir sizin eve yakın bi bakıcı kendi evinde baksın çok güzel wifili kameralar var uygun fiyata her an cep telefonundan izliyebilirsiniz benim ablam öyle yaptı bakıcının salonuna koydu akşam olunca bakıcı kameranın düğmesinden kapatiyordu sabah açıyordu bebek ordayken çok rahat oldu aklıma bebeğinde kalmadı

Annen le esin anlamıyorsa hiç ısrar edip annecigini getirme sonradan yine tartışma olur anneni zor durumda bırakma hiç

KV ni anlattın zaten Ona hiç bulaşma derim

Istanbuldaysaniz ben bakabilirim :KK70:
yavrum ortada kalmasın

Şaka biyana en iyisi
Çok güvenilir sizin eve yakın bi bakıcı kendi evinde baksın çok güzel wifili kameralar var uygun fiyata her an cep telefonundan izliyebilirsiniz benim ablam öyle yaptı bakıcının salonuna koydu akşam olunca bakıcı kameranın düğmesinden kapatiyordu sabah açıyordu bebek ordayken çok rahat oldu aklıma bebeğinde kalmadı

Annen le esin anlamıyorsa hiç ısrar edip annecigini getirme sonradan yine tartışma olur anneni zor durumda bırakma hiç

KV ni anlattın zaten Ona hiç bulaşma derim
Kütahyadayim maalesef keske İstanbulda olsaymisim :) tesekkur ederim fikirleriniz icin.

Back
X