Doğuma Hazırlık bebeğime koyacağım isim abisini etkiler mi bir fikir lütfenn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
merhaba hanımlar soru garip gelmiş olabilir ama anlatayım..benim 3,5 yaşında ikizlerim var isimleri deniz ve gökay..şimdi 3. erkek bebeğimiz olacak eşim ilkay koymak istiyor ismini, eşimin adı da ay la bitiyor..şimdiiiiii deniz biraz büyüyünce demez mi evdeki diğer 3 erkeğin adı birbiriyle uyumlu beni ayırt mı etmişler diye.aklıma çok takılıyor bu soru..kararsızım acaba kafaya takar mı dışlanmış hisseder mi ne yapsak..bana ne düşünüyorsanız söyleyin lütfennnn

Günaydın,hayırlı olsun bebeğiniz.Bence, beni ayırt mı ettiniz diye düşünmez ama İlkay ismi kızlara daha çok konulan bir isim, bana niye kız ismi koydunuz diyebilir

Günaydın,hayırlı olsun bebeğiniz.Bence, beni ayırt mı ettiniz diye düşünmez ama İlkay ismi kızlara daha çok konulan bir isim, bana niye kız ismi koydunuz diyebilir

deniz abisi onun ayırt etmeyeceğini düşündünüz yeni bebeğin adı ilkay olursa da kız ismi olduğunu tamam.evet kızlara da konuyor deniz de öyle tabi.der mi bilmiyorum valla .ne bileyim işte eşim istiyor ben aytuğ diyordum ama kararsız kaldım.3.kez isim koymak daha bir zormuş.teşekkür ederim orumunuz için

ilkay diye bir arkadasım var çevremde erkek hemde... ben sorun yaratacagını sanmıyrm.

ilkay diye bir arkadasım var çevremde erkek hemde... ben sorun yaratacagını sanmıyrm.
teşekkür ederim zaten asıl sorun denizin farklı algılaması olabilir mi.gökay ilkay babada ay lı e ben niye değilim der mi ergenlik veya çocuklukta acebaa ne dersiniz

teşekkür ederim zaten asıl sorun denizin farklı algılaması olabilir mi.gökay ilkay babada ay lı e ben niye değilim der mi ergenlik veya çocuklukta acebaa ne dersiniz

Hayir bence yanlis
algilamaz bilakis kendini farkli hissetmesini saglayabilir.Yani kendini ustun bile hissedebilir:)

Hayir bence yanlis
algilamaz bilakis kendini farkli hissetmesini saglayabilir.Yani kendini ustun bile hissedebilir:)

doğru olabılır ... eşim onur kardeşi ilknur dıger kardesı bınnur

baglılık gb geldı bana... yakın olsa bence daha ıyı :)

denizde hem kız hem erkeğe konulabiliyor ve sevdiğim bi isimdir.ama ikisinede yakışıyor bence,ama ilkay deyince akla ilk kız geliyo ne yalan söyleyeyim.erkekte düşününce garip kaçıyo sanki söylenişi falanda kibar :)

ama ilkay kesinse abisi yadırgamaz bana göre,deniz çok güzel bi isim çünkü isminden hep memnun olacaktır.

evet deniz in ismini ben koymuştum çok da seviyorum.zaten ilkay benim de pek içime sinmiyor vazgeçtim işte

ben denizin bozulacagını sanmıyorum. ona da seninki başka işte daha özel diye verirsiniz gazı :))) ama ilkay benim de hep kız var tanıdıgım. hayırlısı olsun. saglıkla gelsin..

İlkay kız ismi değil mi?

Deniz kendini dışlanmışta hissedebilir,farklı da.Onu yaşamadan bilemezsiniz.Ben olsam böyle bir riske girmezdim AYTUĞ VEYA ALPTUĞ

sanmıyorum dışlandığını hissetmez aksine siz ona sen ilktin ayrıcalığın var derseniz daha mutluda olabilir..2ci kez bir oğlumuz olurmu bilemezdik dersin..ee 3 erkekte sürpriz oldu dersen bişey olmaz..ama aşırı kıskançsa ona eminde olamayız.. ilkay zaten kız ismi diye biliyorum ben ilker erkek adı.. başka isimlere bak yada... zor bişey biz daha bitaneye isim bulamadık..baba beğenmiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…