- Konu Sahibi minikkuzum
-
Günaydın,hayırlı olsun bebeğiniz.Bence, beni ayırt mı ettiniz diye düşünmez ama İlkay ismi kızlara daha çok konulan bir isim, bana niye kız ismi koydunuz diyebilir
Bence de ilkay kiz ismi gibi...farkli bi isim dusun sen......
teşekkür ederim zaten asıl sorun denizin farklı algılaması olabilir mi.gökay ilkay babada ay lı e ben niye değilim der mi ergenlik veya çocuklukta acebaa ne dersinizilkay diye bir arkadasım var çevremde erkek hemde... ben sorun yaratacagını sanmıyrm.
teşekkür ederim zaten asıl sorun denizin farklı algılaması olabilir mi.gökay ilkay babada ay lı e ben niye değilim der mi ergenlik veya çocuklukta acebaa ne dersiniz
Hayir bence yanlis
algilamaz bilakis kendini farkli hissetmesini saglayabilir.Yani kendini ustun bile hissedebilir:)
Ben de İlkay isminin kızlara daha çok yakıştığını düşünüyorum ama Aytuğ çok güzel bi isim
evet deniz in ismini ben koymuştum çok da seviyorum.zaten ilkay benim de pek içime sinmiyordenizde hem kız hem erkeğe konulabiliyor ve sevdiğim bi isimdir.ama ikisinede yakışıyor bence,ama ilkay deyince akla ilk kız geliyo ne yalan söyleyeyim.erkekte düşününce garip kaçıyo sanki söylenişi falanda kibar :)
ama ilkay kesinse abisi yadırgamaz bana göre,deniz çok güzel bi isim çünkü isminden hep memnun olacaktır.
ben denizin bozulacagını sanmıyorum. ona da seninki başka işte daha özel diye verirsiniz gazı :))) ama ilkay benim de hep kız var tanıdıgım. hayırlısı olsun. saglıkla gelsin..
merhaba hanımlar soru garip gelmiş olabilir ama anlatayım..benim 3,5 yaşında ikizlerim var isimleri deniz ve gökay..şimdi 3. erkek bebeğimiz olacak eşim ilkay koymak istiyor ismini, eşimin adı da ay la bitiyor..şimdiiiiii deniz biraz büyüyünce demez mi evdeki diğer 3 erkeğin adı birbiriyle uyumlu beni ayırt mı etmişler diye.aklıma çok takılıyor bu soru..kararsızım acaba kafaya takar mı dışlanmış hisseder mi ne yapsak..bana ne düşünüyorsanız söyleyin lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?