- 19 Ekim 2025
- 4
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi ucmelekannesii
Arkadaşlar merhaba bebeğim bir buçuk aylık bir türlü emzik almıyor var mı önerisi olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalancı memeyle cocuk büyütmeyin.Arkadaşlar merhaba bebeğim bir buçuk aylık bir türlü emzik almıyor var mı önerisi olan
Zorunlu değil tabiki ama çok ağlayan bir bebek ve uykuya geçişi kolaylaşır diye düşündümEmzik emmesi zorunlu bir olay mı ki ? Emziksiz de büyür ha diyorsanız uyutmuyor sürekli emmek istiyor beni onu bilemem.
Çok mantıklı fakat ağlamalar hafifler belki dedim ama almicak galibaYalancı memeyle cocuk büyütmeyin.
Baştan kandirilmayla başlamasın cocuk hayata
Her bebek emziği kabul etmiyor. İlk aylarda da kabul ettiremediyseniz eğer sonrasında hiç yapamazsınız.Çok mantıklı fakat ağlamalar hafifler belki dedim ama almicak galiba
Farklı emzikler denedin mi?Arkadaşlar merhaba bebeğim bir buçuk aylık bir türlü emzik almıyor var mı önerisi olan
İlk başta Philips avent almıştım ilk aldı sonra emmedi daha sonra wee baby nın damaklı denedim onu hiç tutmadı en son bibs emzik aldım onu biraz tuttu ama onuda diliyle attıFarklı emzikler denedin mi?
Benim bebeğim ilk kırk gün falan tutmadı emzik.
O tükürsede ben vermeye devam ettim.
Çok ağlayan bi bebekti.
Sonra emziğe alıştı bi şekilde emdi çok iyi bir susturucu ve uykuya geçiş oldu bizim için.
Sene vermeye devam et
Mamajoo da dene bi istersen benim kız onu tutmuştuİlk başta Philips avent almıştım ilk aldı sonra emmedi daha sonra wee baby nın damaklı denedim onu hiç tutmadı en son bibs emzik aldım onu biraz tuttu ama onuda diliyle attı
Denemeye devam bakalım