Bebeğime nasıl kilo aldrırım

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
453
131
103
33
Kızlar bebeğim 3 buçuk aylık ama kilosu 5100 doktor gelişimi geriden geliyor diyor sütüm de kalitesiz sanırım ne yapabilirim? Mama takviyesi veriyorum çok az ama sanırım oda yetersiz kalıyor önerebileceğiniz bir mama var mı??

Kızlar bebeğim 3 buçuk aylık ama kilosu 5100 doktor gelişimi geriden geliyor diyor sütüm de kalitesiz sanırım ne yapabilirim? Mama takviyesi veriyorum çok az ama sanırım oda yetersiz kalıyor önerebileceğiniz bir mama var mı??
Kilosu az geliyosa doktorunuz sizi yönlendirmedi mi? Ben doğduğundan beri meme mama bir gidiyorum. 1.ayında 4500 kiloydu 3600 doğdu. İlk hafta aptamil kullandım sonrasında sma başladım.

Kilosu az geliyosa doktorunuz sizi yönlendirmedi mi? Ben doğduğundan beri meme mama bir gidiyorum. 1.ayında 4500 kiloydu 3600 doğdu. İlk hafta aptamil kullandım sonrasında sma başladım.
Maalesef mama önerisinde bulunmadı ben kendim başladım mamaya

Bebeğiniz kız mı erkek mi bilmiyorum ama internetten persentil değerine bakın %3 ün altına inmediği sürece sorun yoktur .

Ben mama hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım similac ve golden goat markalardan kullandı

Persentili kaç?
Benim kızım da hep zayıf bir bebekti ama hiç kilo aldırmaya çalışmadım, uygun persentildeydi. Zamanla aldı da.

siz yedikleirnizin kalitesini artırın öncelikle derim ben ve sutunuzun ılk uç kısmını sagın sonra emzırın kılo aldıran kısım sonradan gelen sarı kısımdır...

Persentili kaç?
Benim kızım da hep zayıf bir bebekti ama hiç kilo aldırmaya çalışmadım, uygun persentildeydi. Zamanla aldı da.
Hem sordum hem üşenmedim hesaplattım, %25 çıktı. Doktor da bir şey dememiş. Bence anne sütüyle devam edin. Kilolu olmak zorunda değil.

Kızlar maalesef engellendim cevap doktor sma önerdi aldım ama değişiklik yok bebeğin hala huysuz ve zayıf kilo alamıyor ,:(

Back
X