- Konu Sahibi nergisayse
arkadaşlar merhaba.53 günlük bir oğlum var.Sütüm az olduğu için mama veriyorum.mama verdikten sonra bebeğime su vermelimiyim verirsemde ne kadar su vermeliyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suyu biberonla içirmeyi denedim sanki suyu içerken biberonu yutacak gibiydi.bende çok suyun bir zararı olur düşüncesiyle çok fazla içirmiyorum.
mutlaka kaynatılmış ılınmış su veriyorum.Birde dilinde mama kalıntıları var hep öyle mi olacak acaba? ilk başta pamukçuk zannettik doktor pamukçuk değil mama kalıntısı dedi.Hiç pamukçukta olmadı.
çok teşekkür ederim valla içimi rahatlatıyorsunuz.iyiki bu siteye üye olmuşum![]()
önceleri 1 yada 2 çay kaşığı su veriyodum günde 1 yada 2 kere.nasıl olsa mamada su var su ihtiyacını karşılar diye düşünüyordum.Sonra dilini dışarı çıkartmaya başladı bende zannediyordum dil hareketlenmeye başladı annem gördü bu çocuk susamış dedi.biberonla verdim neredeyse biberonu yutacaktı su içerken.içim parçalandı onu öyle görünce.artık bebeğim istediği kadar su veriyorum bıkana kadar :)