Doğuma Hazırlık Bebegime ne kilo aldirir ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kasar peyniri yumurta mutlaka hergun pekmez muz ozellikle ben faydasini görmüştü

Sabahları güne muz ve sütle başlayın.. kahvaltıda mutlaka peynir yumurta bal tüketin.. Bebişiniz sağlıkla gelsin inşş☺️☺️

Kırmızıet hergun 1 avuc kadar, bulgur yiyebildiğin kadar, muz , yumurta,süt

37. Haftada 4350 gram dogdu oğlum,balık, hamurişi tatlı hiççç yemedim,
meyve sebze biraz yedim ama yukarda yazdıklarımıbol bol yedim.

Kilodan daha önemli sağlıklı olması tabii ama kilolu doğan bebeğe bakmak daha kolay oluyor. Sen ve eşin kac kilo doğmuşsanız na yakın doğar aslında genetik yediklerimşzden daha çok etki ediyor kiloya.

Kırmızıet hergun 1 avuc kadar, bulgur yiyebildiğin kadar, muz , yumurta,süt

37. Haftada 4350 gram dogdu oğlum,balık, hamurişi tatlı hiççç yemedim,
meyve sebze biraz yedim ama yukarda yazdıklarımıbol bol yedim.

Kilodan daha önemli sağlıklı olması tabii ama kilolu doğan bebeğe bakmak daha kolay oluyor. Sen ve eşin kac kilo doğmuşsanız na yakın doğar aslında genetik yediklerimşzden daha çok etki ediyor kiloya.
Canim ben 3 kilo esim 5 kilo dogmus tabi en hayirlisi saglikli olmasi Ama zayifta olsun istemiyorum solunum sikintisi yasiyolar cunku dediklerini dikkate alicam cok tesekkur ederim

Anladım canım ,ben ilkinde balık yağı kullandım tontişti ,bunda kullanmadım bende kilo alıyorum diye ama bebiş zayıf oldu bunun üzerine başladım balık yağına v kilo almaya başladı.doğal dersen tahin ye bol bol mesela bir kase tahine 1 tatlı kaşığı pekmez karıştır ye,böylece baymaz tadı,istersen salatalara da konuyor tahin,susam yağından elde ediliyormuş ve inanılmaz kilo yapıyor

Anladım canım ,ben ilkinde balık yağı kullandım tontişti ,bunda kullanmadım bende kilo alıyorum diye ama bebiş zayıf oldu bunun üzerine başladım balık yağına v kilo almaya başladı.doğal dersen tahin ye bol bol mesela bir kase tahine 1 tatlı kaşığı pekmez karıştır ye,böylece baymaz tadı,istersen salatalara da konuyor tahin,susam yağından elde ediliyormuş ve inanılmaz kilo yapıyor
Bunuda deniycem canim hergun pekmez tuketiyorum tahinde baslayayim artik sagol cnm

Dut pekmezi oneririm canim birde ceviz.daha 35 haftandasin kilo alir merak etme sen uzulme hele son ay cok guzel kilo alir

Back
X