Bebek Beslenmesi bebegime ne zaman su vermeliyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
E

EU1

Ziyaretçi
22 haftalik bebegime ne zaman su vermeye baslamaliyim? bebegim sadece anne sutu ile besleniyor.

mercaba canım öncelikle bebeğini allah analı babalı büyütsün..benim kızım 19 aylık.ben 6 ay sadece anne sütü verdim.su bile vermedim.6 aydan sonra vermeye başladım.şuan suyu çok seviyor.bence vermesen bi sakıncası yok.ben yazın doğum yapmıştım çok terliyordu buna rağmen su vermedim..kolaylıklar dilerim..

canım benim bebişimde 5.5 aylık ve hergün 2 kez su weriorum suyun hiçbi sakıncası yok aksine alışması lazım ki ilerde içmemezlik yapmasın az az ver bence

anne sütüyle beslenen bebeklere ilk 6 ay su verilmesine gerek olmadigini söylemi$ti doktorumuz ve bununla ilgili yaptigim ara$tirmalarda da ayni sonuca rastladim..sebebi ise suyun anne sütünün vitaminlerini yok etmesiymi$..bu sebeple ben ilk 6 ay ogluma hic su vermedim.. oglum $uan 16 aylik ve su icmeyi cok seviyor..

günde bir iki çay kaşığı suyun zararı olmaz gün içerisinde sürekli süt içtiği için ağzı temizlenmiş olur bence

özellikle ilk 4 ay verilmemeliymis böbrekleri henüz buna hazır değilmiş kızlar bence verilmemeli

Back
X