Doğuma Hazırlık Bebeğime Neler Aldım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Akasya

Saçmalamayın!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9.152
13.872
Merhaba anne adayları:KK52:
Hamilelik sürecince bebeğime neler alsam diye çok araştırma yaptım ve doğuma hazırlık topiğinden çok faydalandım. Ben de bebeğime aldıklarımı paylaşarak birilerine yardımcı olurum düşüncesi ile bu topiği açmaya karar verdim.
Aldığım her şeyin resmini paylaşmaya çalışacağım.
e45ee93a-5793-4c47-8ade-b9f6e89b4d5b.jpg
l15YBIBESET2025EKR_1.jpg
l15YFORETKM5640MAV_1.jpg
l15GBIBEZBN5418IND_1.jpg
.
3ae602f4-ae24-4861-84ef-d47b63cc68a1.jpg
5823d282-e949-4598-820e-f1ba3c329c2b.jpg
9433a206-7abd-4211-b48d-46e31c96925f.jpg
dd7928fe-4896-461b-a2e6-dc5ce67b4221.jpg
l15YBIBETLM0034MAV_1.jpg
l15YBIBETLM0034EKR_1.jpg
l15YBUBUTLM6009BEY_1.jpg
ce632171-deb8-4374-8333-738e8b6de23e.jpg
ba86d09a-280f-4b89-a972-32d2302e8b13.jpg
l15YBABUTLM5025BEY_1.jpg
l15GFISESET4440MAV_1.jpg

Son düzenleme:
ay herşey çok güzel eşim birşey almama müsade etmiyor kursağımda kalıyor hep bnmkide erkek aldıklarınıza bayıldım bayıldımmm kasım bebeklerinin cicilerindede gördüm aldıklarınızı belki bnm bebeişte kasımda gelir:)

araba hala ebebekte indirimde az önce ona bakıyordum :):)

kıyafet alışverişlerinizi nerden yaptınız eminim hepsi farklı yerlerdendir ama internet sitesi varsa öğrenmek isterim

ay herşey çok güzel eşim birşey almama müsade etmiyor kursağımda kalıyor hep bnmkide erkek aldıklarınıza bayıldım bayıldımmm kasım bebeklerinin cicilerindede gördüm aldıklarınızı belki bnm bebeişte kasımda gelir:)

araba hala ebebekte indirimde az önce ona bakıyordum :):)

kıyafet alışverişlerinizi nerden yaptınız eminim hepsi farklı yerlerdendir ama internet sitesi varsa öğrenmek isterim
Teşekkür ederim:KK68:
Kıyafet alışverişinin bir kısmını ebebekten bir kısmını butik bebeden yaptım.
Fırsat buldukça almaya çalışıyorum ben çünkü artık 2 merdiven çıksam yoruluyorum :KK48:

Teşekkür ederim:KK68:
Kıyafet alışverişinin bir kısmını ebebekten bir kısmını butik bebeden yaptım.
Fırsat buldukça almaya çalışıyorum ben çünkü artık 2 merdiven çıksam yoruluyorum :KK48:
bende çok yoruluyorum ya, giyim ve diğer tüm alışverişleri aslında eminönü havuzluhana saklıyorum ya görüp dokunamk istiyorum ama böyle değişik tasarım birşey görürsem dayanamam alırım sanırım teşekkürler:)

bnmde aldıklarım şöyle minirome.com emzik yanlış geldi onu geri gönderiyorum üzerine basa basa erkek olsun dedim pembe ve başka model bir emzik göndermişler diğerleri piyasanın en uygun ürünleri oldu bnm için:)

Eklentiler

• index.php.jpg
    index.php.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 276
Allah nazardan saklasın maşallah benim henüz yok ama 3 sene önce ilk yiğenim dünyaya geldiğinde onun dolabını annemle biz düzmüştük. Zaten öyle çabuk büyüyorlar ki en çk zıbın ve pijama almıştık hepsi ayaklıydı. bende morhipodan çok almıştım crazy baby in ürünlerini şiddetle tavsiye ederim pamuklu ve yumuşacık hemde uygun fiyatlı. Aklınızda bulunsun. Her hafta değiik değişik emzik alıyordum ona :)

Allah nazardan saklasın maşallah benim henüz yok ama 3 sene önce ilk yiğenim dünyaya geldiğinde onun dolabını annemle biz düzmüştük. Zaten öyle çabuk büyüyorlar ki en çk zıbın ve pijama almıştık hepsi ayaklıydı. bende morhipodan çok almıştım crazy baby in ürünlerini şiddetle tavsiye ederim pamuklu ve yumuşacık hemde uygun fiyatlı. Aklınızda bulunsun. Her hafta değiik değişik emzik alıyordum ona :)
Teşekkür ederim:KK36: Ben de bakayım morhipoya.

Bu arada sondaki kavanozlar bana ait değil benimkiler hazır olmadığı için temsili resim paylaştım :KK53:
Küvet kova ve maşrapa-mızın da resmi yoktu kasım anneleri topiğindeki bir arkadaşın resmini kullandım. Aynı ürün olduğu için.

GüZel günlerde kullanın inşallah.
Ates ölçerin markasi fiyati ve kendinizde kullandiysaniz yanilma payi cikarip cikarmadigiyla ilgili bilgi verebilir misiniz ?

merhaba ben 28+5 hamileyim bebek eşyalari şimdiden almayi düşünüyoruz.. önce mobilya ve ihtiyaçtan başliycaz ama karar veremedik:KK43:
bebek nevresim takimi uyku seti yorgan bataniye yastık....
sadece çekmeceli dolaplı beşik.. (mobilyalı) bide beşli set 8bebek çantasi yatagi anakucagi kundak.) ondan istiyorum.. cts günü başilycaz inş:KK68:

amin.. dün aldik dayanamadik çünkü.. :KK53: hevesliyizi eşimle bebek eşya almaya :KK70:
beşik aldik ( uyku seti-yatak hediye) bide beşli set.. bide yenidoğan zibin takımı aldik.. daha alicaz bornoz takımı bi daha yenidoğan zibin takımı alicaz bakalımm erken başladim yinede :KK22::KK45:

GüZel günlerde kullanın inşallah.
Ates ölçerin markasi fiyati ve kendinizde kullandiysaniz yanilma payi cikarip cikarmadigiyla ilgili bilgi verebilir misiniz ?
Teşekkür ederim.
Ateş ölçer weewell. Ben 139 tl ye aldım. Yanılma payı var mı şimdilik bilmiyorum kullanmadım daha.

dün yine aldik bişeyler..
weewell emzik ve biberon ( 2 tane bi küçük biri büyük olandan )
weewell biberon emzik firçasi
gögüs pompası.
bi tanede bebek battaniyesi
11li yenidoğan zıbın takımı.
6li bebe banyo seti.
anne sütyeni ( 2 tane)
lohusa kilodu( 2 tane)
12li bebek atlet ve kilodu
2 tanede çitçitli body
6 tanede yenidoğan bebek çorapları.
aldim
yorgan- yastık ve nevresim takımı tulum alicaz daha:)

güle güle kullanın çok tatlı şeyler almışsınız..ben alışverişi yaptığımda açıp açıp severdm oğluşum giyince nasıl olcak acaba diye şimdi hepsini eskittik küçülttük kışlık alışveriş yapcaz oğluşuma inşallah allahım size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

güle güle kullanın çok tatlı şeyler almışsınız..ben alışverişi yaptığımda açıp açıp severdm oğluşum giyince nasıl olcak acaba diye şimdi hepsini eskittik küçülttük kışlık alışveriş yapcaz oğluşuma inşallah allahım size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
amin inşaALLAH ilk öncelik yenidoğan zibin takımı ona hastane çikişi derler 5li oluyor ya biri 10lu mavi biri 11 li sari aldik.. toplam 21 li oldu zibin.. :KK70:
sorasinda fazla bişey alimcaz bebiş büyüyor zaten.. eskiycek napcak hediyelerde gelir :KK70:
geri kalani bez islak mendil felan kaldi onu da doğuma yakın alirim herade :)

X