- 2 Ocak 2025
- 65
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi zeynepokcuy
Arkadaşlar merhaba bebegim 1 yaşında tatile gitmiştik 4 günlük 4. Günün gecesinde ateşlendi ates düşürücü verdim ateşi düştü sabah uyandığında tekrar ateşlendi acile götürdük bademcigi şişmiş dedi bacağında kolunda hafif bir kabarcik vardı ona da ilaç yan etkisidir dedi antipyotik ve bilindik ateş düşürücü verdi. Akşam ailenin yanına geldik bebeğim tekrar ateşlendi bu sefer oradaki bir hastanenin aciline götürdük bebeğime serum verdiler kan tahlili yapıldı enfeksiyonu yüksek çıktı kabarcıklarda artmış durumdaydı alerji damlası yazıldı kaşıntı önleyici losyon yazıldı kullandık birkaç gün içinde bebeğimin Ateşi yüksek çıktı cocuk sağlığı doktoruna götürdük deri kremi ve ağız icin uçuk kremi yazdı ben el ayak hastaligindan şüpheleniyorum o değil dedi ertesi günü farkli bir cocuk sağlığı doktoruna götürdük aynı hastane o da kızamık olabilir dedi tahlil yaptı 15 gün içinde çıkıyormuş onun sonucu kan değerlerine bakıldı ilaç falan vermedi beslenmesine dikkat edin dedi. Akşam ateslendi tekrar acile götürdüm ateş dusurucu dusurmemisti hastanede ölçüldü düşmüştü oradaki çocuk doktoru bebeğimin bu kabarciklarina tanı koyamadiklarini söylediler
Ben de olan ilaçları kullandım sarı kantaron da sürüyorum bacaklarina daha iyi gibi ama şimdi yüzünde ve gövdesinde böyle kızarıklık çıktı bunlar ne anlam veremedim alerjik mi yoksa sıcaktan mı diğer bacaklarında olan ağzında olan el ayaktan olabileceğini düşünüyorum ama ilk 3 gorsel gövdesi yeni çıkanlar ne yapılabilir
Ben de olan ilaçları kullandım sarı kantaron da sürüyorum bacaklarina daha iyi gibi ama şimdi yüzünde ve gövdesinde böyle kızarıklık çıktı bunlar ne anlam veremedim alerjik mi yoksa sıcaktan mı diğer bacaklarında olan ağzında olan el ayaktan olabileceğini düşünüyorum ama ilk 3 gorsel gövdesi yeni çıkanlar ne yapılabilir