bebeğime sezaryen ile kavuştum :)

swlgkhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
12
16
38
39
iğneden korkan ben spinal epidural sezaryen ile bebeğime kavuştum. 37. hafta gittiğimiz doktor kontrolünde ertesi gün sezaryen olacağımı öğreniyorum. Gerçi 2 haftadır da bazı sıkıntılarımız olmuştu gebelikle alakalı. Hep normal doğum istiyordum. Son ana kadar doktorum da destekledi. Herneyse. Biz doktordan çıkıp hastaneye doğruca kan vermeye gittik eşimle. Ertesi gün sabah 11 de ameliyata girecektim. doktoruma sadece beni tamamen uyutmamasını istediğimi söyledim. Sabah erkenden hastaneye yatışım yapıldı. sağolsun bana destek için tüm arkadaşlarım yanımdaydı. en önemlisi de canım eşim. Ameliyathaneye girdiğimde çok heyecanlandım. Beni ameliyat masasına yatırdılar. Belimden bir iğne vurdular. önce bacaklarım karıncalandı, ardından ise tamamen uyuştu. doktorum geldi. anestezi doktoru bana yaptığı işlemleri teker teker anlatıyor. ve bir anda oldu herşey. karşımda dünyalarrrr tatlısı kızımııı gördümmm.:))) muhteşem ötesi bir duyguydu. hiç uyutmadılar beni. odaya çıktıktan hemen sonra kızımı kucağıma aldım ve emzirdim. akşam ise yürümeye başladım. sezaryen doğumdan korkan arkadaşlarım. lütfen korkmayın. sonrasında doğal olarak tabiki ağrılar oluyor ama o da abartılacak kadar çok olmadı bende. ben çok hikaye okudum bu forumda. yazarak az da olsa sizi rahatlatmak istedim. sadece bebeğinize kavuşacağınız o eşsiz anın keyfini çıkarın :))) sağlıkla kalın

Son düzenleme:
Bende sezeryan olacagim ama herkes diyor ki sonrasi cok fena oluyor valla epidural istiyorum diyorum herkes genel anestezi ol diyor.. kafam cok karisik valla.. yazdiklariniz beni rahatlatti oldukca.. kac gun hastanede kaldiniz birde bende Anadolu yakasindayim hangi hastanede oldu?

Merhaba, bende bebeğimi sezeryan ile doğurdum.
36 + 5 de dünyaya geldi. 4.150 kg boy 56 cm bir kız çocuğu :) boynuna 2 defa kordon dolanmıştı, bu nedenle doktorum bu kararı verdi. Aslında normal olmasını çok istiyordum ama nasip bazı şeyler.
Hastaneye gittiğimde çok heyecanlıydım ki ben iğneden korkan bir tipim. Önce sonda taktılar, biraz zorlandı hemşire. Çok tırstım aslında korkacak bişi yoktu ama işte. İnsan panikliyor. Sonra aşağı indirdiler ameliyathaneye. Serum vs. takılmıştı. Ben sandım ki o serum içinde bi madde var ve gidene kadar bayılacağım ama olmadı. Ameliyathaneye indim, doktora dedim ki ben neden bayılmıyorum? :) Dedi bayılmak mı istiyosun? Dedim evet. Nasıl olacak yoksa? Meğer anestezi uzmanı gelecekmiş. Neyse ben kurbanlık koyun gibi yatıyorum ellerimi ayaklarımı bağladılar aman Allahım o nasıl bir andır, inanın orada öyle yatmak ve başınızda beyaz önlüklerle doktorları görmek başına ne geleceği bilememek. Dedim ki Rabbim senden başka kimsem yok bana yardım et. Sonra derin bir nefes al dediler uyandığımda bebeğim doğmuştu. Ama göremedim çünkü hala ameliyathanedeydim, hastanede yangın çıkmış. Odaya çıkaramamışlar. Orada çok sancım vardı ama asansörle yukarı çıkınca beni bekleyenleri görünce ve odama girince hemen toparlandım. Kızım gelince ise hiç bir şeyim kalmadı. Bir gün sonra gaz çıkarınca çıktım hastaneden. 1 gece kaldım sadece. o kadar korkulacak bişi yokmuş, belki de ben çok şanslıydım. Belki değil aslında tam olarak öyle.

Bir suredir giremedim :/ dun doktor kontrolum vardi 30 agustos kesin tarih oldu artik :) insallah hayirlisiyla az kaldi bebisime kavusmaya :)
Canim sen neler yasamissin oyle sasirdim kaldim.. sondayi keske bayildiktan sonra takin deseydin sanirim oyle bir secenegimiz var.. ben igneden ameliyattan korkmuyorum ama nedense basit seyler beni korkutuyor sonda gibi lahman mi lavman mi neyse oyle seyler.. valla bununla gelmis gecmis olsun kuzum benim misss gibi pamugun var hersey geride kaldi :) benim icin minciklaaa onun bacaklarini :)

ay az kalmış ne güzel bebeğin olacak bize yazarsın olur mu bebek doğunca :)

sağol mıncıklarım kızımı :) senin kız mı erkek mi bebişin?

Amin canim hepimizinkini insallah :) kim istiyorsa Allah nasip etsin.. artik son gunler diye pek giremiyorum heycan ev temizligi vs vs derken bide malum istanbul yagmur camur sel :/

Canim benimde sezwryqn olcak mahsallah seninkide iri bebekmis benim.o haftada 3600du senin usg de kac cijiyordu peki.kilosu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…