iğneden korkan ben spinal epidural sezaryen ile bebeğime kavuştum. 37. hafta gittiğimiz doktor kontrolünde ertesi gün sezaryen olacağımı öğreniyorum. Gerçi 2 haftadır da bazı sıkıntılarımız olmuştu gebelikle alakalı. Hep normal doğum istiyordum. Son ana kadar doktorum da destekledi. Herneyse. Biz doktordan çıkıp hastaneye doğruca kan vermeye gittik eşimle. Ertesi gün sabah 11 de ameliyata girecektim. doktoruma sadece beni tamamen uyutmamasını istediğimi söyledim. Sabah erkenden hastaneye yatışım yapıldı. sağolsun bana destek için tüm arkadaşlarım yanımdaydı. en önemlisi de canım eşim. Ameliyathaneye girdiğimde çok heyecanlandım. Beni ameliyat masasına yatırdılar. Belimden bir iğne vurdular. önce bacaklarım karıncalandı, ardından ise tamamen uyuştu. doktorum geldi. anestezi doktoru bana yaptığı işlemleri teker teker anlatıyor. ve bir anda oldu herşey. karşımda dünyalarrrr tatlısı kızımııı gördümmm.:))) muhteşem ötesi bir duyguydu. hiç uyutmadılar beni. odaya çıktıktan hemen sonra kızımı kucağıma aldım ve emzirdim. akşam ise yürümeye başladım. sezaryen doğumdan korkan arkadaşlarım. lütfen korkmayın. sonrasında doğal olarak tabiki ağrılar oluyor ama o da abartılacak kadar çok olmadı bende. ben çok hikaye okudum bu forumda. yazarak az da olsa sizi rahatlatmak istedim. sadece bebeğinize kavuşacağınız o eşsiz anın keyfini çıkarın :))) sağlıkla kalın
Son düzenleme: