Bebegime Sonda Takılmalımı

ruyam031011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
2
0
36
Aydın
öncelikle merhaba
2.5 aylık kızım var ilk ayında idrarında mikrop varmış bir hafta ilaç kullandık sonraki tetkikte 20.000 den 12.000 e düştü şimdi doktorumuzu hastaneyi değiştirdik ve bu idrar sonucunda birden yüzbine üredigini söylediler bir hafta gene ilaç kullanımı ve sonra kızımdan sonda ile idrar alınması gerektigini söyledi doktoru ama ben daha öncede karşi çıkmıştım pek istemiyorum sonda yı illa sart mı onuda bilmiyorum kararsız kaldım :( ne yapmalıyım diger doktordoda idrar tetkiti yaptırıcagım emin olmak için ama oda sonda ile alalım derse :(asıdan daha az can yakıyormuş ama genede sonda yı istemiyorum ne yapmalıyım sizce bilen varsa Lütfen:((

canım sondaya gerek yok idrar poşetleri var onları takıyorsun benim kızımda da idrar yollarında iltahap olmuştu idrar poşeti takmıştım tabi kızlarda biraz zor oluyor kayıyor falan ama altını açıp poşeti tutarsan bide sık emzirisen idrar alınabiliyor

bence tereddüt etme doktorunu dinle... sondalı idrar tahlilinde kesin ve doğru sonucu alabiliyosun poşet yada kap yeterince steril olmuyor özellikle kız çocuklarında temizliğe dikkat etmek lazım... şuan bizde oğlumla uğraşıyoruz .4 aylık ve iye teşhisi kondu antibiyotik veriyoruz. ben kendim istedim sondalı idrarı ama doktorum gerek görmedi kültürde üreme olmuş. idrarı poşetle vereceksende baticonla ve pamukla bikaç kez temizle ve örnek ver...

Back
X