Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi dr a götürdünüz mü emilim bozukluğu mide rahatsızlığı vs var mı acaba kilosu boyu evet az
14 aylık dişleri çıktı mı peki süt içiyormu yada mama veriyor musunuz emziriyorda olabilirsiniz ihtimaller üzerine yazacağım bazı çocuklar emerken ya da mama içerken yemek yemez ama o artık büyümüştür ve alması gereken şeyleri süt mama karşılayamaz
hiç mi yemiyor seciyor mu
muhallebi yapın pirinç unu ile nişasta koymayın hem besleyici hem tok tutar bi de çocuğun peşinde gezinmeyin yemek yemiyor diye merak etmeyin açlıktan ölmez siz peşinden koştuğunuz içinde yemiyor olabilir bırakın yarım gün aç kalsın ondan sonra çorba vs içirebilirsiniz tarhana da besleyicidir biraz daha açarsanız daha iyi olur konuyu hiç mi yemiyor seçiyor mu bilemedim
bi dr a götürdünüz mü emilim bozukluğu mide rahatsızlığı vs var mı acaba kilosu boyu evet az
14 aylık dişleri çıktı mı peki süt içiyormu yada mama veriyor musunuz emziriyorda olabilirsiniz ihtimaller üzerine yazacağım bazı çocuklar emerken ya da mama içerken yemek yemez ama o artık büyümüştür ve alması gereken şeyleri süt mama karşılayamaz
muhallebi yapın pirinç unu ile nişasta koymayın hem besleyici hem tok tutar bi de çocuğun peşinde gezinmeyin yemek yemiyor diye merak etmeyin açlıktan ölmez siz peşinden koştuğunuz içinde yemiyor olabilir bırakın yarım gün aç kalsın ondan sonra çorba vs içirebilirsiniz tarhana da besleyicidir biraz daha açarsanız daha iyi olur konuyu hiç mi yemiyor seçiyor mu bilemedim
Goturmedigm dr kalmadi hepside bir sorun olmadgini soyluyr.sut ve mamayi sdc gecelri veriyrm memedende 15 gun oldu kestim. Ama yinede pek bi iyi sonuc alamdim mesle dun gun boyunca hic bise yedrmedm
Goturmedigm dr kalmadi hepside bir sorun olmadgini soyluyr.sut ve mamayi sdc gecelri veriyrm memedende 15 gun oldu kestim. Ama yinede pek bi iyi sonuc alamdim mesle dun gun boyunca hic bise yedrmedm
şimdi bende anneyim bizlere göre sulu yemek tarzı şey yemediklerinde sanki çocuk doymuyormuş gibi algılıyoruz gerçek manada mı hiçbir şey yemiyor eline salatalık havuç vs gibi ağzı boş kalmasın en azından diye bir şey veriyor musunuz birazcık sabredin gerçek anlamda çocuğa hiçbir şey vermeyin süt de dahil benim kızım süt içmekten hastanelik olmuştu çocuk acıkınca mecbur yiyecek eline bisküvi gibi bir şey vermeyin asla mecbur yiyecek bir de peşinde koşmayın örtü serin yere tepsi ile çorbasını koyun acıktığında kendi gelecektir
Önüne sevdigi oyuncakalrini koyun ve eline kasik verin..yemegi yemesine izin verin. Siz de ekinize kasik alin bi oyuncaga yediriyr gibi yapin sonra bebeginize yedirin.