Bebeğimi aldırmadım, üçüncü bebek geliyor :)

Muserref20

Yok bir sitemim, hayatta herşey kısmet ..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
219
137
33
31
İki tane konu açmıştım bazı durumlardan dolayı bebeğimi aldırmayı düşünüyordum. Bugün dr umu değiştirerek farklı bi doktora gittim riskin yok doğum yapabilirsin dedi kalp sesini dinletti. Kıyamadım..... 8+3 günlük olmuşuz. :) 1buçuk yaşar arayla 3 çocuk annesi olcam Allah'ın izniyle...

İyi yapmışsın canım ne güzel doğup büyüyecek annesi kardeşleriyle beraber. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.:anne::anne:

İyi bir karar vermişsin cnım. Hayırlı sağlklı bi şekilde doğsun inşallah.

Kzıın olur belki ay insan nasıl kıyar kurban olsun öteki Dr ona. Allah tan gelen süpriz :-)

Sağlıklı olsunda iki oğlum var bir tane de kızım olsun isterim tabi :)
İki tane abisi olan bir kız için hayat biraz zor olur ama abiler için çooook özel olur. Hayırlıca rabbim gönlüne göre versin bu arada oğlun maşallah nasıl tatlı ay bunun gibi bi tane daha kıymadın iyiki seni ayakta alkışlıyorum :-)

İki tane abisi olan bir kız için hayat biraz zor olur ama abiler için çooook özel olur. Hayırlıca rabbim gönlüne göre versin bu arada oğlun maşallah nasıl tatlı ay bunun gibi bi tane daha kıymadın iyiki seni ayakta alkışlıyorum :-)
İnsan diğer çocuklarını gözünün önüne getirince diğerine de kıyamıyor. Fotodaki küçük oğlan 2buçuk yaşında abisi var :) üçüz gibi olacaklar doğunca

İnsan diğer çocuklarını gözünün önüne getirince diğerine de kıyamıyor. Fotodaki küçük oğlan 2buçuk yaşında abisi var :) üçüz gibi olacaklar doğunca
Ay maşallah onlara ilerde üçüncü sana anne iyiki benden vazgeçmedin diyecek . Büyük Zaten o doğana kadar çişe alışır dillenir sana yükü kalmaz :-)

daha onceki konulardan biliorum sevindim senin adina allah kucagina almayi da nasip etsin ins ne guzel birlikte buyuyecekler :KK200::KK46:

Ay maşallah onlara ilerde üçüncü sana anne iyiki benden vazgeçmedin diyecek . Büyük Zaten o doğana kadar çişe alışır dillenir sana yükü kalmaz :-)
Daha tuvalete alışmadı umarım kardeşi doğmadan alıştırırım. Yoksa üç bebeğin altını almaktan atılır giderim ben :D

Daha tuvalete alışmadı umarım kardeşi doğmadan alıştırırım. Yoksa üç bebeğin altını almaktan atılır giderim ben :KK70:
Alışır Can'ım benim kız kardeş gelince nasipse 26 aylık olacak unu bezden çıkarmayı düşünüyorum Doğuma iki ay kala falan Dr la görüştük iki yaş uygun konuşabilen Bebek için dedi :-) seni gördüm heveslendim üç numara düşünmüyoruz bende yanlışlıkla kalırım belki :-) :-)

Alışır Can'ım benim kız kardeş gelince nasipse 26 aylık olacak unu bezden çıkarmayı düşünüyorum Doğuma iki ay kala falan Dr la görüştük iki yaş uygun konuşabilen Bebek için dedi :-) seni gördüm heveslendim üç numara düşünmüyoruz bende yanlışlıkla kalırım belki :-) :-)

Bende üçüncü düşünmüyordum, yani en azından çocuklar okula başlayana kadar.. Allah ın takdiri bir daha olsun istemiş :)

Back
X