Bebeğimi aldırmadım, üçüncü bebek geliyor :)

İki tane konu açmıştım bazı durumlardan dolayı bebeğimi aldırmayı düşünüyordum. Bugün dr umu değiştirerek farklı bi doktora gittim riskin yok doğum yapabilirsin dedi kalp sesini dinletti. Kıyamadım..... 8+3 günlük olmuşuz. :) 1buçuk yaşar arayla 3 çocuk annesi olcam Allah'ın izniyle...
Ohh ne guzel. Rabbim kolaylik versin insaAllah. Hayrlı evlatların olsun

İki tane konu açmıştım bazı durumlardan dolayı bebeğimi aldırmayı düşünüyordum. Bugün dr umu değiştirerek farklı bi doktora gittim riskin yok doğum yapabilirsin dedi kalp sesini dinletti. Kıyamadım..... 8+3 günlük olmuşuz. :) 1buçuk yaşar arayla 3 çocuk annesi olcam Allah'ın izniyle...
Rabbim kolaylık versin. Sende benim gibi olmuşsun Benim 11 yaşında bir kızım var ondan sonra 4 ve 2 yaşında iki tane oğlum. Tamam bitti artık çocuk düşünmüyorum derken şimdi dördüncü çocuğuma hamileyim. İşin kötü tarafı hepsi sezeryan. Çok korkuyorum.

Rabbim kolaylık versin. Sende benim gibi olmuşsun Benim 11 yaşında bir kızım var ondan sonra 4 ve 2 yaşında iki tane oğlum. Tamam bitti artık çocuk düşünmüyorum derken şimdi dördüncü çocuğuma hamileyim. İşin kötü tarafı hepsi sezeryan. Çok korkuyorum.[/QUOTE

nie ki sezeryan olunca noluo :dua:

Rabbim kolaylık versin. Sende benim gibi olmuşsun Benim 11 yaşında bir kızım var ondan sonra 4 ve 2 yaşında iki tane oğlum. Tamam bitti artık çocuk düşünmüyorum derken şimdi dördüncü çocuğuma hamileyim. İşin kötü tarafı hepsi sezeryan. Çok korkuyorum.
Ben de korkuyorum sezeryan çoğalınca kadınlar da korku oluyor umarım zor geçmez

Daha önce açtığın konuyu görmüştüm canım. Hakkında hayırlısı. İnşallah kolay bir doğum geçirirsin ve hamilelik süresince oğulların eksta uslu olup seni yormazlar :))

Daha önce açtığın konuyu görmüştüm canım. Hakkında hayırlısı. İnşallah kolay bir doğum geçirirsin ve hamilelik süresince oğulların eksta uslu olup seni yormazlar :))
İnşallah canım çok Yaramazlar biraz uslanırlar umarım :)

Can'ım üçüncü sezeryan dan sonra önermiyor doktorlar. Risk oranının arttığını söylüyorlar.
Benim dr um 7tane sezeryan yaptığını söyledi korkmamam gerektiğini söyledi ama inş dediği gibi sıkıntısız doğar bebekler

Back
X