Bebeğimi aldırmalımıyım ?

bebelak hazirann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
4
0
1
31
7 haftalik gebeyim devletteki doktorum kalp atisi yok gebelik kesesi düzensiz 10 gün sonra tekrar gel bakalim dedi progestan verdi. Özeldeki doktorum alttan muayene etti 1 hafta önce durmus kalp atisi olmasi gerekenden daha kücük alınmasi gerek dedi beklemelimiyim aldirmalimiyim..??

Canim sana bekle denildiyse bekle sonra yine yoksa aldirirsin..
ama belki mucize olur bende gcn hafta kurdaj oldum .
2 hafta bekledim mucize olur die olmadi benimde kalp atisi durmustu..

bu arada yanlos yerde konunu acmissin..

7 haftalik gebeyim devletteki doktorum kalp atisi yok gebelik kesesi düzensiz 10 gün sonra tekrar gel bakalim dedi progestan verdi. Özeldeki doktorum alttan muayene etti 1 hafta önce durmus kalp atisi olmasi gerekenden daha kücük alınmasi gerek dedi beklemelimiyim aldirmabilimiyim..??
Bende beklemeni tavsiye ederim canım gecen yıl 8 hafatalıkken kurtaj oldum kalp atışı durmuş dedi dr özel hastanedeydi aynı gün kurtaja aldılar ama çok pişman oldum bazı bebekler 9, 10 hafatada kalbi atıyor 6, 7 hafatalarda kalp atışının olmaması veya çok az olmaı normalmiş aslında 5 hafatalıkken duyanda oluyormuş ama her bebek bir degil, bu sene tekrar hamile kaldım keseyi 6 hafatada gördüm dr akalp atışını sormadım bile bir dahaki kontrole 9.hafatada gittim çok şükür kalp atışı duyuldu ama bana dr un dinletecegi kadar bile güçlü degildi hiç üzülmedim tevekkül ettim 11 hafatada güm güm atıyordu kalbi rabbime şükürler olsun inşallah senin bebeişte sonradan düzene girer kalbi hiç kafanantakma acele etme 10hafataya kadar kürtaj olmasan birşey oluuor bebek seni zehirleyecek kadar büyüümediği için bekle bebegin büyğmesine zaman ver inşallah kalp atışlarını duyarsın saglıklı bir şekilde

slm siteye yeni üyeyim bende 12 haftalık hamıleyım benımde bebegımın olması gerekenden kucuk oldugunu soyledıler 7 haftalıkken gıttım kalp atışı yok 2 ayına kadar bekleyelım olmazsa alcaz dedıler bekledım doktora gıttıgımde melegımın pıtpıtlarını duydum hemen karar verme Allah sana bağışlasın bebegını

Back
X