- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi Sylvia Plath
Biz de 32 aylık ve tuvalet eğitimindeyiz. Size söyleyeceklerim. Kesinlikle kendisinin söylemesini beklemeyin. Saatte bir tuvalete oturtun. Her çiş yaptıktan sonra çok sevindiğinizi gösterin. Gülümseyin öpün sarılın ve bir ödül verin. Sevdiği bir şey olsun. Kızım iki günde alıştı çok şükür. Tabii her seferinde kutlamalara devam ediyoruzHanımlar üç yaşına girmek üzere olan bebeğimi iki gundur tuvalet egitimine başlattım. İlk gün her yer çiş gölü olunca ikinci gün alıştırma kulodu aldım. Çok ince ve normal kulottan farkı yok. Ama şimdi bir yerde okudum ki, bebekler bacaklarından aşağı cis gelmeyince evde cişleri görmeyince alismiyormus. Oysa bebeğim kulodunu islak bırakınca cisim geldi tuvalete götür demeye başlamıştı. Alıştırma kulodunu çıkartıp eve mi yaptırayım yani. Kafam karıştı. Birde gece iki gündür hiç altına yapmadı. Su içip uyusa da sabaha kadar kuru kalıyor maşallah diyeyim. Mune gelmeden bir yardimmm

Yerde çiş görmesine gerek yok tabii ki. Alıştırma kilodu ile zaten yeterince ıslak hissediyordur.
Kakaya daha geç alışacak, üstüne yaptığında üzülmeyin. Bir dahaki sefer söylemesini öğütleyin. Kızım 5.gün kakayı söylemeye başladı. Beş gün kiloda yaptı tabii. Her seferinde güzel kilodun kirlendi, olsun, bir daha kaka gelince tuvalete yaparsan çikolata vereceğim dedim. Şükürler olsun . Darısı başınıza