Bebegimi asagida hissediyorum:( normalmi?

ruyabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
375
1
96
38
Almanya
Merhabalar;
20+2 haftalik hamileyim...bebegimin kipirtalarini gecen haftadan beri belli belirsiz hissediyorum.. ancak hissettigim bebisimse eger sanki cok asagida.. kasiklarimin oldugu yerde bilmiyorumkismile.. yani ilk gebelik oldugu icin tedirgin oldum.. sizce bu durum normalmi doktor randevuma 10 gün var daha yoksa hemen mi gideyim :çok üzgünüm:

canim cok normal bende hep kasiklarimda hissediyordum daha bi iki haftadir biraz yukarda...slkma canini biraz daha buyusun cikar yukari:ecrin_bebek:

canim cok normal bende hep kasiklarimda hissediyordum daha bi iki haftadir biraz yukarda...slkma canini biraz daha buyusun cikar yukari:ecrin_bebek:

tsk ederim cevabin icin olumunekankayizsmile umarim dedigin olur ve yukarda hissederim melegimi :Saruboceq:

bende kasigimda hissediyorum genelde bi iki gündpr cok nadir göbegin biraz altinda hissediyorum, rahim daha tam yukari cikmadi ondan cnm, yani gayet normal =)

bende kasigimda hissediyorum genelde bi iki gündpr cok nadir göbegin biraz altinda hissediyorum, rahim daha tam yukari cikmadi ondan cnm, yani gayet normal =)

insallah dediginiz gibi bi süre sonra yukarda hissederim bebegimi
olumunekankayizsmile tecrubeli kisilere bu durumu sordugumda dogumun erken olabilir felan dediler moralim bozuldu mafoldumben sizler rahatlattiniz beni tskler a.s.

elbetteki çok normal
20 haftalık olunduğunda rahim ancak göbek deliğine kadar yükselebiliyor
sabırsızlanma canım benim şu anda kaburgalarıma değiyor bebeğim
nasılsa seninkide büyüdükçe yukarı çıkıcak

elbetteki çok normal
20 haftalık olunduğunda rahim ancak göbek deliğine kadar yükselebiliyor
sabırsızlanma canım benim şu anda kaburgalarıma değiyor bebeğim
nasılsa seninkide büyüdükçe yukarı çıkıcak

Benim de 2-3 gündür kaburgalarım batıyor.29+2 deyim.Kaburgalarımın batması için çok mu erken?
Sen kaç aylık hamilesin?

ben de kasığım da bi batma hisediyorum kıpırtı falan hissetmiyorum off ne zman ayaklarını hissetcem nezman vurcak annesine ben burdayım dicek

evet bu konu açıldığı için çok teşekkür ederim bende aynı şeyi hissediyorum bebeğimi çok net hissediyorum ama kasıklarımda karnımda değil ve korkuyordum demekki herkes benim gibi hissediyormuş sevindimm

27 haftalık hamileyim halen aşağıda hissediyorum hareketleri bebek daha küçük ve başı yukarıda olduğu için böyle dedi doktorum

merhaba ben hamileliğimin başından beri bebeği hep aşağıda taşıdım 6 aylıkken doğu yapcam diye korkuyolardı doktora sordum aşağıda taşıyosun ama korkulucak bişey deil demişdi.30 haftadan beri daha çok aşağı indi doğum yakın diye aşağıya ittiryor he:nazar::nazar:p:)

bende 30 haftalık hamileyim bazen düşüyor tutayım gibi hissediyorum ama herkes olabilir diyor fazla yorulmamam gerektiğini söylüyor erken doğum olur diye korkuyorum bende açıkçası

her zaman değil ama nadiren aşağıda hissediyorum sertlik varmış gibi geliyor kısa bir süre sonra geçiyor cumartesi günü doktora gidicem sorucam nedenmiş diye

kızlar bende sizinle aynı durumdayım okudum birçok kişide böyle demekki
ama ben internetten araştırdım erken doğum belirtiside olabilir yazıyo çok korkuyorumö inşallah değildir hayırlısıyla
vakti zamanında alsak bebişlşerimizi kucağımıza:22:

Back
X