Bebegimi birakiip ise baslamak zorunda olmak

Yenianne45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
33
6
1
39
Kizlar baska bir foruma yazdim ama cevap alamadim kimseden. 5 ay 10 gunluk bir bebegim var ve dün ise baslamak zorunda kaldim. Annem bakio bebege dun hic bisey koymamis agZina devam sutu yogurt anne sutu herseyi denemis annem. ben 2 de geldim ki o zaman emdi.gun boyu ara ara aglamalari olmus.cok huzursuzum ayni seyleri yasayan var mi acaba bu durum ne zamana kadar devam edecek ..

İnşallah zamanla od da duruma çalışacak. İse başlamadan önce ara sıra biberonla besin cekseydiniz alışma sureci biraz daha rahat olurdu. sanırım sizi arıyor.

Çok zor bişey......
Ben Kızımı bakıcıma emanet ediyorum yine sizin anneniz var şanslısınız işe başlamadan önce bebeği ve ortamı hazırlamak önemli. Altı ayluktı kızım işe döndüğümde ama tüm doğum iznim annemin sqğlık sorunları ile geçtiği için hep bebeğimden gün içinde iki üç saat ayrı kalmıştım. Biberona da alıştı sağıp bırakırdım. O yüzden işe başlamak problem olmadı şu an 15 aylık her sabah el sallar arkamdan ağlamadan.

5,5 aylıktı bıraktığımda, biberonda almıyordu, kaşıkla sağıp bıraktığım sütü zar zor içiriyorlardı, bieaz yoğurt biraz püre, bikaç gün aç kaldı zorladı ama napsın bebecik alışıyor bi yerden sonra, aç bekleyecek hali yok, sancılı bir dönem ama geçiyor, siz gün içinde sütünüzü bol bol sağmayı atlamayın. biberon almasa bile sabah kahvaltılarını vs anne sütüyle hazırlar ananesi

11 aylık bebeğimi dün bırakıp işe başladım. Öyle zor ki. Bırakıp girmek. İçim acıyor

Bi
Kizlar baska bir foruma yazdim ama cevap alamadim kimseden. 5 ay 10 gunluk bir bebegim var ve dün ise baslamak zorunda kaldim. Annem bakio bebege dun hic bisey koymamis agZina devam sutu yogurt anne sutu herseyi denemis annem. ben 2 de geldim ki o zaman emdi.gun boyu ara ara aglamalari olmus.cok huzursuzum ayni seyleri yasayan var mi acaba bu durum ne zamana kadar devam edecek ..

Çocuklarını bırakıp işe değil de yeni eşe gidenler varmıs tatlim nr çocukları neye alıştırmaya çalışıyorlar. Senin bebisin de alışır bu duruma merak etme. Arkadaşım da ayni seyi yyaşadıis yerinde gogsumden süt akiyo cocugum ac diye oturur agliyorum derdi alistilar iksii de:)) ama bebegini istedigin ggibi buyutemeyeceksin bu daha uzucu eger Allah izin verir dr bi evlat sahibi olursam benim dr öyle olacak :(

Doğum iznim bitince işten ayrıldım. Bir yasina kadar ben buyutucem dedim. Şimdi bebegim 10 aylık ama sanirim birakamicam. Siz sanslisiniz anneniz bakiyomus. Bebeginizin emin ellerde olduğunu hep hhatırlayıp sukredin bence. Ben ne dadiya ne krese güvenemiyorum.:KK42::KK42:

İnşallah zamanla od da duruma çalışacak. İse başlamadan önce ara sıra biberonla besin cekseydiniz alışma sureci biraz daha rahat olurdu. sanırım sizi arıyor.
Bebegim 4 bucuk aylikken azar azar yogurt meyve puresi sebze pureleri sulari yedirmeye basladim. Kizimda cok sukur biberondan icme sorunu yoktu. Benim ondan ayri kalmam sorun yaratti sanirim. Cunku dogdugundan beri masallah istahli bir bebekti

Bi

Çocuklarını bırakıp işe değil de yeni eşe gidenler varmıs tatlim nr çocukları neye alıştırmaya çalışıyorlar. Senin bebisin de alışır bu duruma merak etme. Arkadaşım da ayni seyi yyaşadıis yerinde gogsumden süt akiyo cocugum ac diye oturur agliyorum derdi alistilar iksii de:)) ama bebegini istedigin ggibi buyutemeyeceksin bu daha uzucu eger Allah izin verir dr bi evlat sahibi olursam benim dr öyle olacak :KK43:
Cocuklarimizabdahabiyi bir gelecek saglamak icin calisiyoruz . her anne bebeginin ilk agularini emekleme lerini gormek duymak ister ama biliyorsunuz iste hayat sartlari.. Okulum 3 te bitio bir de tam gun calisan annelerimiz var. Rabbim kolayliklar versin onlara da

Doğum iznim bitince işten ayrıldım. Bir yasina kadar ben buyutucem dedim. Şimdi bebegim 10 aylık ama sanirim birakamicam. Siz sanslisiniz anneniz bakiyomus. Bebeginizin emin ellerde olduğunu hep hhatırlayıp sukredin bence. Ben ne dadiya ne krese güvenemiyorum.:KK42::KK42:
Dadiyi bilemem ama kres varsa referansi iyi olan bir yer oraya birakmaak sanki daha mantikli. Allah kolaylik versin hepimize

Bende ücretsiz aldım 2 sene, seneye martta başlamam gerekiyo, oğlum şuan 14 aylık şimdiden karaları bağladım nasıl bırakıp gidecem diye küçükken bırakmak daha mı iyidir bilemedim Allah kolaylık versin hepimize

başlangıç zor olur alışırsınız

kötüyü söyleyeyim siz kendinize teselli veirn

3,5 aylık iken günde 11 saat haftanın 6 günü lşirketten bulduğum hiç tanımadığım bakıcıya bıraktım

emzik dahi vermediğim için biberon istemedi

bakıcısı uyutup da içerdi, anne de öyle yapabilir

bir de anneanneler duygusal olabilir başlangıçta biraz daha ketum birisi yardım etse iyi olur

hem bak erkenden geliyorsun, alışırsınız yakında ikiniz de

gün içinde ağlamış demişsin de bebek bu ağlar; sen evdeyken de ağlıyordu hatırla

Back
X