<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 623806" data-quote="pelin-" data-source="post: 41476818"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=41476818"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-41476818">pelin- .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<b>yorumlara şöyle bir göz gezdirdim de, bırakmam diyenler yerden yere vurulmuş, bağımlılıktan girmiş, kaynanalıktan çıkmışsınız.<br />
hepimizin ebeveynlik anlayışı da aile yapısı da farklı, herkes kendi aile yapısına göre yorum yapıyor, kimsenin böyle bir şey için bir diğerinin ebeveynliğini yargılamak haddine değil.<br />
ben bırakmam dedim, evet bırakmam çünkü onu her ortama adapte edebiliyorum, eğer aksi olsaydı bırakırdım belki de. olimposta bungalow tatili de yaptık birlikte, zeytinlide rock festivaline de gittik, hiç de öyle aman düşme, koşma, yemedin mi demedim (ki benimki 1 hafta tatili yarı aç geçirir ama hayatımda 1 haftada açlıktan ölen çocuk duymadığım için rahatım) 5 aylıktı kanguruya koyup saklıkenti yürüdük, buz gibi suya battı çıktı, kahkahaları bütün vadide yankılanıyordu, bizimle yürüyen herkes de gülme krizine girdi onunla, bunlar benim eğlencem, gece bongalowda o uyurken kapının önünde şarap içip yıldızları izlemek de eğlencem, eğer isterseniz çocuk hiçbir şeye engel ya da ayak bağı değil. ben onunla yaptığım her şeyden zevk alıyorum, bu beni zavallı bir bağımlı anne onu da bağımlı çocuk yapmaz. </b>
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>aynen bunları yazacaktım. <br />
onemli olan hayatı cocukla da yaşayabilmek.<br />
ben de 4 aylıkkenden beri her yere goturuyorum.<br />
o cok begendikleri avrupalılar cocuklarını bırakıp tatile gitmiyorlar, bebekliklerinden başlıyorlar hayata adapte etmeye, sen hic tatile gitme, ya da cocuğu bırak git, sonra 5-6 yaşına geldiğinde ee ecnebinin cocugu şöyle bizimki boyle de.<br />
çocuk tabii bilmez nasıl davranacağını.<br />
cocuk olunca eş oldugunu unutanlar bagımlı kaynanalar, yapılmayan yakıştırma kalmamış.<br />
ben vedahi kocam çocugumla da eğlenebiliyorsak kimseye laf etmek düşmez.<br />
cocugunu bırakıp gidene de ben laf etmem.</div>