<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 156884" data-quote="nathifa" data-source="post: 41477222"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=41477222"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-41477222">nathifa .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Katılıyorum biz de böyleyiz ve inanılmaz eğlenceli onunla gezmez tozmak kanguruya koyup gönlünce kahkasını dinlemek, bak kızım diye onunla yeniden herşeye şaşırmak, ilk kez görüyormuş gibi kedilere pisi pisi diye çırpınmak... Karı koca olarak başbaşa anlarımız olmuyor mu elbette oluyor o uyuyunca 12 saatimiz var daha ne olsun =))
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<blockquote data-attributes="member: 144822" data-quote="Sephoraa" data-source="post: 41477437"
<a href="/goto/post?id=41477437"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-41477437">Sephoraa .!.:</a>
</div>
Ne mutlu size cocugunuzla yaptığınız tatilden zevk alıyorsanız. Ama ben almam. Saklikentte çocuğu o buz gibi suya sokamam, zaten saklikente gidip de kendimi tepeden akıntıya bırakmadan keyif alamam. Ya da olimposta bungalovun önünde oturmaktansa sahilde gençlerle takilmayi ya da barda olmayı isterim. Konsere gittiysem bir köşede uzaktan dinlemek yerine kalabalığın arasında dans etmeyi bağıra çağıra şarkılara eşlik etmeyi isterim. İçip içip kafa bir dünya vaziyette eşimle paldır küldür odaya koşmak isterim. O yüzden çocukla gideceğim tatil herşey dahil bir tatil köyü olur muhtemelen. Doktoru olsun, ulaşımı rahat olsun, çocuğun yiyeceği her şey bulunsun isterim.<br />
<br />
Çocuğuyla vakit gecirmekten tatil yapmaktan keyif alanlara değildi zaten söylediklerim. Çocuk anne babadan ayrı kalırsa travma yaşar diyenlereydi. Zorunlu bir anda cocugunuzdan sorunsuz bir şekilde ayrı kalabiliyorsaniz ya da kalabilecekseniz üzerinize alınmayın.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<blockquote data-attributes="member: 250316" data-quote="fahri konsolos" data-source="post: 41477481"
<a href="/goto/post?id=41477481"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-41477481">fahri konsolos .!.:</a>
</div>
aynen bunları yazacaktım.<br />
onemli olan hayatı cocukla da yaşayabilmek.<br />
ben de 4 aylıkkenden beri her yere goturuyorum.<br />
o cok begendikleri avrupalılar cocuklarını bırakıp tatile gitmiyorlar, bebekliklerinden başlıyorlar hayata adapte etmeye, sen hic tatile gitme, ya da cocuğu bırak git, sonra 5-6 yaşına geldiğinde ee ecnebinin cocugu şöyle bizimki boyle de.<br />
çocuk tabii bilmez nasıl davranacağını.<br />
cocuk olunca eş oldugunu unutanlar bagımlı kaynanalar, yapılmayan yakıştırma kalmamış.<br />
ben vedahi kocam çocugumla da eğlenebiliyorsak kimseye laf etmek düşmez.<br />
cocugunu bırakıp gidene de ben laf etmem.
</div>
</div>
</blockquote><br />
<b>hepimizin aile yapısı, tatil anlayışı, birlikte zaman geçirme şekli farklı.<br />
hani çocuklar için söylenen o meşhur "kısa ama kaliteli zaman" var ya, bazı çiftler onu eşlerimizle de geçirebiliyoruz işte.<br />
bir de benim gibi evliliğinin 7. ilişkisinin 11. yılında çocuk sahibi olanlar için, zaten başbaşa yapabileceğin birçok şeyi defalarca kez yapmış oluyorsun, bunları bir kez çocukla daha soft versiyonlarıyla deneyimlemek ayrı bir keyfe dönüşüyor. benim gibi biraz da rahatsa üşüdü mü, acıktı mı kısımlarını tatilde düşünmüyorsa çocuk da aile de mutlu oluyor.<br />
bu çocuğun bağımlılığına değil aksine özgüven kazanmasına yarıyor, kendini ayak bağı gibi değil, ailenin diğer ikisinden farkı olmayan bir bireyi gibi görüyor, kararlara aktif olarak katılıyor, yemek saatinde değil ailesiyle birlikte acıktığında yemesi, yorulana kadar yürümesi, anne-babası şezlongda tavla oynarken kendine arkadaşlar bulup kumlarla oynaması, daha bunun gibi birsürü kendini birey hissettiği aktiviteyle özgüvenini kazanıyor.</b></div>