Bebeğimi bıraksam mı????

Zadegan

Yeteeer,,, demek yetmez ki bazen...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
1.766
1.527
29
Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;

1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.

Diğer bir yanımda çekinceli sonuçta hergün neler okuyup izliyoruz haberlerde.

Diyeceğim o ki vaziyet bu. Siz olsanız ne yaparsınız???

aklınızı yitirdiniz herhalde?
neler var şu dünyada! namazında niyazında olanlar neler neler götürüyorlar, çocuğunuzu mu götüremeyecekler?
olay din iman da değil aslında. 1 aydır tanıdığınız bir kadının çocuğunuzu SİZ OLMADAN kendi evine götürmek istemesi ve sizin buna "acaba" demeniz...

Hafızlık yapması bişeyi dğiştirmez senin babanın oğlu değil sonuçta kim olduğunu bilmiyorsun elaleme verme evladını Allah muhafaza ya

Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;

1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.

Asla

Açıkça söyleyeyim mi ''ben kimseye güvenemem.''Özellikle de 1 ayda tanıdığıma.
Ama şöyle hafızlık hocasını 3 yıldır tanıyorum. Hoca da bayanı bikaç yıldır tanıyor. Tanındık bilindik birisi. Ama sizde haklısınız insan güvenmiyor.

Kimseye çocuğumu veremem oyuncak mi bu ? Çocuk bebek ne anlar deyip geçmeyin daha anne karnında herseyi anlamaya başlıyorlar 19 aylık ya terkedilmislik hissi oluşursa ? Beni annem 3. Sinifta çalıştığı için bi akrabamiza bırakıyordu orda bana sen bizim kızımız ol dedikleri için korkudan oluyodum o akrabamizinda çocuğu olmamisti. Bebeklerin kişiliği vardır ayrıca kadınin kim olduğunu ne biliyosunuz her namaz kılan dilinde Allah olan iyi olsaydı ohooo.

Asla !! İstemeye bile çekinmesi lazım, millet kedisini köpeğini bile yabancı evi yadırgar diye bırakmıyor, kendi evladınızı nasıl bir yabancıya bırakacaksınız?

Hadi kadın çok iyise bile, evine giren çıkan nasıl acaba. Ne işi var 19 aylık yavrunun, anasız tek başına

Ama şöyle hafızlık hocasını 3 yıldır tanıyorum. Hoca da bayanı bikaç yıldır tanıyor. Tanındık bilindik birisi. Ama sizde haklısınız insan güvenmiyor.
Çoğu seri katilin normal bir işi, arkadaş çevresi, aile hayatı olduğunu biliyorsunuz değil mi?
(Kadın seri katil demiyorum tabii ki ama demek istediğimi anlamışsınızdır)

Sakın verme,

Sakın verme,kimin ne olduğunu bilemezsin namazında niyazında olması ile ne ilgisi var ne biliyorsun iç dünyasını,ayrıca ne demek ya ver eve götüreyim çok seviyorsa beraber gidin sevsin çocuğu,bu devirde akrabana güvenmiyorsun,istersen 1 aydır değil 1 senedir tanı,çocuk verilir mi

Yok artık!! Yahu bebek bu yani herhangi bir eşyadan bahsetmiyoruz dimi ben yanlış anlamadım???
Ne demek sevmek için bebeğini başkasına vermek?
Bu teklifi düşünmenize bile hayret ettim :KK57:

Yani çok iyi biri olduğunu düşünelim.Evde bile bazen çocuklarımız yaramazlık yaptığında kazalar oluyor.Emanetin canı g.tünde dir derler ya hani olur da bir kaza felan olursa ne siz nede o kişinin vicanı rahat eder.

Ben olsam asla bebeğimi tek göndermezdim. Birlikte gidin bebeğinizle. Arada siz de onu davet edin. Neden tek bebeği götürmek istedi ben anlam veremedim açıkçası. Dini vazifelerini yerine getiriyor olması bebeğinizi emanet edecek kadar güven duymanızı gerektirmez bence. Yani ben olsam bir sn bile düşünmezdim bunu. He çalışıyorsanız bakıcı anlamındaysa o ayrı. İyice araştırıp olabilir. Ama sebepsiz evine götürmek istemesi garip geldi bana açıkçası.

aklınızı yitirdiniz herhalde?
neler var şu dünyada! namazında niyazında olanlar neler neler götürüyorlar, çocuğunuzu mu götüremeyecekler?
olay din iman da değil aslında. 1 aydır tanıdığınız bir kadının çocuğunuzu SİZ OLMADAN kendi evine götürmek istemesi ve sizin buna "acaba" demeniz...
Daha önce bikaç defa evine gittim o da bana geldi. Ve sürekli gönüllü annelik yapıyor. Çocuklara çok düşkün. Şu anda iki tane kızın bir yıldır koruyucu annesi. Acaba deyişim ondan. Yoksa bugüne kadar okul haricinde kızımı bırakmış değilim

Ya millet artik kendi ailesinden süpheleniyor, ne vakalar var amcalar, babalar, anneler,.. çoçuklarina (cinsel) istismar ediyor. Hiçmi gazeleteri okumuyorsunuz? Kadin kuran okuyor diye, iç dünyasini bilemezsin. Kuran okumak, namaz kilmak, insani otmatikmen iyi biri, iyi bakici felan yapmaz!!

Ya inanamadim ben ya, insan nasil çoçugunu daha 1 ay tanidigi birine emanet etmeyi düsünebilir? Hakikatten sok içindeyim. :KK57:

Kimseye çocuğumu veremem oyuncak mi bu ? Çocuk bebek ne anlar deyip geçmeyin daha anne karnında herseyi anlamaya başlıyorlar 19 aylık ya terkedilmislik hissi oluşursa ? Beni annem 3. Sinifta çalıştığı için bi akrabamiza bırakıyordu orda bana sen bizim kızımız ol dedikleri için korkudan oluyodum o akrabamizinda çocuğu olmamisti. Bebeklerin kişiliği vardır ayrıca kadınin kim olduğunu ne biliyosunuz her namaz kılan dilinde Allah olan iyi olsaydı ohooo.
Terkedilmişlik hissi mi?? Hergün o kadının kucağından kızım ağlayarak alıyorum eve götürüyorum

X