cnm ikiside kullanışlı ama bebeğin yaza doğru doğacak Allahın izniyle o yüzden ikinci olan puseti alman daha mantıklı eltimdede ondan vardı ve evdeykende sallıyordu onu...herşey güzel olacak inş. yavcaş yavaş almayada başladın...Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.bende hamileyim bu arada banada dua et tamammı ...öpüyorum seni...
bebek arabası almadıysanız içinde ana kucağı oluyor bana onda elimde taşımak zor geldi çok ağır oluyor arabaya takılıyor olması güzel
evde de kullanabilirsiniz diğerinde dengede taşımak zor oluyor
bebek arabası almadıysanız içinde ana kucağı oluyor bana onda elimde taşımak zor geldi çok ağır oluyor arabaya takılıyor olması güzel
evde de kullanabilirsiniz diğerinde dengede taşımak zor oluyor
Fermuarlı olanıda elinizde çanta gibi taşıyamıyosunuz dengesiz oluyor çocuk elinizden düşecek gibi
kitap tutar gibi elinizde tutmak zorunda kalıyorsunuz oğluma almıştım bi sapından eşim diğerinden ben tutup taşıyorduk
diğerini eşiniz taşıyabilir ben içinde bebek varken tuttum çok ağır almadım o yüzden
cnm sağol.inş. Allahın izniyle..sana birşey sormak istiyorum ilk dönemlerde nasıl beslendin yemek görmeye dayanamıyorum ama az da olsa yiyorum sadece midem bulanıyor ama kusmuyorum..birde adet söktürücü içtim..ondanda korkuyorum birde çok stresliyim durup durup ağlıyorum..sende öylemiydin..gerçi biraz sorunlarım var eşimle...tamda hamielliğime rast geldi..
cnm sağol.inş. Allahın izniyle..sana birşey sormak istiyorum ilk dönemlerde nasıl beslendin yemek görmeye dayanamıyorum ama az da olsa yiyorum sadece midem bulanıyor ama kusmuyorum..birde adet söktürücü içtim..ondanda korkuyorum birde çok stresliyim durup durup ağlıyorum..sende öylemiydin..gerçi biraz sorunlarım var eşimle...tamda hamielliğime rast geldi..
ilk dönemlerde sadece patates yemedim. 3. aydan sonra yemeye başladım. başka da özel bir şey yapmadım. benim öyle miğdem de bulanmadı. üzüldüm eşinle sorunların olmasına düzelir inşallah takma kafana bebeğini düşün sen rahat olursan o da iyi olur bu arada hangi vitaminleri kullanıyorsun kaç haftalık bebiş
ilk dönemlerde sadece patates yemedim. 3. aydan sonra yemeye başladım. başka da özel bir şey yapmadım. benim öyle miğdem de bulanmadı. üzüldüm eşinle sorunların olmasına düzelir inşallah takma kafana bebeğini düşün sen rahat olursan o da iyi olur bu arada hangi vitaminleri kullanıyorsun kaç haftalık bebiş
çok sağol cnm benim..sat tarihim 03 aralık ona göre hesaplarsak 10 haftalık gözüküyorumda..ama değilim öyle şöyle oluyor biraz karışık...adet tarihim 13 gün geçmişti..yani ocağın 16.sında kan testi verdim negatif çıktı doktorumda adet söktürücü verdi içtim 6.günde bitti..sonra bittikten sonra 5.günü hala gelmedi.eczaneden aldım test yaptım ve pozitif...doktoruma gittim..ağlayarak çünkü ilaç içmiştim..dr.da birşey olmaz dedi...ve muhtemelen bu ilacı içerken hamile kalmış olabilirsin dedi...3 haftalık felan ancadır dedi.ama keseyü gördü..14 şubata gün verdi kalp atışlarını duyarsak eğer 6 veye 7 haftalık olur dedi nasıl hesaplayacağımıda bilmiyorum açıkcası bir doktora gidimde..bana progestan verdi bebeğin tutunması için...folbiol günde bir tane hala devam ediyorum 9 ay oldu nerdeyse..birde gyno ferro sanol günde 1 tane..ilaçlarımı düzenli aldım değerlerim iyiydi..ben sadece çok ağladım üzüldüm ondan birşey olur diye korkuyorum..inş. herşey güzel olur bu sefer çok yoruldum artık çünkü doktor doktor gezmekten araştırmaktan...