Pcosum var testlerim silik ama kan da negatif

swena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2024
53
10
3
29
Pcos var ve idrar testlerim pozitif çıkıyor ama 3 gün önce kan verdim değerim 0.2 çıktı. Kimisinde böyle olup hamile çıkanlar da olmuş etrafımda da örnekleri var çok yakınlarım. Acaba bende mi aynı durumdayım. Düzenli adet göremiyorum diye doktorum bana polysitol inostol verdi onu kullanıyorum ve çocuk istediğimiz için eşimle her anı değerlendirmeye çalıştık. Bazı belirtilerim var ama pms de de benzer belirtiler olunca emin olamıyorum normalde bugün adet olmam gerekirdi adet olacakmışım gibi hissediyorum. Kasıklarım özellikle sağ tarfımın ağrısı bacapıma vuruyor. Baş ağrısıda var ve kasıklarım resmen bükülüyo, akıntım var , gögüslerim hassas özellikle uçları ve sabahları çok aç hissediyorum ve tuvalete fazla çıkıyorum. Üzerimde bi uyku hali halsizlik de var ama bi kere kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden heveslenemiyorum. Lütfen benim gibi olanlar ve hamile olduğunu öğrenenler belki bana ümit olur siz nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu benim kafam çok karışık tekrar ne zaman kan tahlili vermem lazım ya da acaba ben mi heves ediyorum yardımcı olun testlerim fotoğraflarını ekledim normalde daha belirgin ama fotoğrafta gerçekteki kadar belirgin değil. Birinin markası nimo birininde days doctor ilk idrarla yarın bir daha yapicam. Bakalım sonuç ne olacak birde prodektörle test yaptım ama onuda gün arasında beklemeden yaptım onuda ekledim. Bu şekilde beklemekngerçekten çok yorucu. Sizce ne yapmalıyım kızlar

Eklentiler

• IMG_20250710_111956.webp
    IMG_20250710_111956.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20250710_104957.webp
    IMG_20250710_104957.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20250708_114402.webp
    IMG_20250708_114402.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20250708_161502.webp
    IMG_20250708_161502.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 61
Evet tekrar kan verşcem fakat bşraz daha mı beklesem dşte düşünmüştüm
Pcos olduğunuz için adet tarihini bilmiyorsunuz sanırım Ovulasyon testi öneririm kullanmıyorsanız öyle net oluyor Herşey testte pozitif olup kanda negatif olması ımkansız da belki kan testi hatalıdır o yüzden verin bir daha kan dedim idrar testi ile koyulaşma takibi de yapabilirsiniz

Pcos olduğunuz için adet tarihini bilmiyorsunuz sanırım Ovulasyon testi öneririm kullanmıyorsanız öyle net oluyor Herşey testte pozitif olup kanda negatif olması ımkansız da belki kan testi hatalıdır o yüzden verin bir daha kan dedim idrar testi ile koyulaşma takibi de yapabilirsiniz
Evet duydum daha öncede hiç kullanmadım açıkcası bu durumum bi netliğe kavuşsunda inşallah gidip alacapım ovulasyon testini. Aslında o ihtimalide değerlendiriyorum ama heves kırıklığından gitmek istemedim hastaneye bir daha. İşte anlam veremediğim noktada bu oluyo testler pozitif kanda beta gözükmüyor. Sizin durumunuz nasıldı?

Evet duydum daha öncede hiç kullanmadım açıkcası bu durumum bi netliğe kavuşsunda inşallah gidip alacapım ovulasyon testini. Aslında o ihtimalide değerlendiriyorum ama heves kırıklığından gitmek istemedim hastaneye bir daha. İşte anlam veremediğim noktada bu oluyo testler pozitif kanda beta gözükmüyor. Sizin durumunuz nasıldı?
Ben pcosum Ovulasyon testi ile 2. Ayda hamile kalmıştım iyi sonuçlanmadı ama Ovulasyon testiyle oldu yani biraz bekleyin regl olmazsanız kan verin tekrar

Ben pcosum Ovulasyon testi ile 2. Ayda hamile kalmıştım iyi sonuçlanmadı ama Ovulasyon testiyle oldu yani biraz bekleyin regl olmazsanız kan verin tekrar
Teşekkür ederim ben yine test ysptım negatif çıktı sanırım regl olucam bu yüzden böyle oluyor pek ümidim yok ama kafamda soru işareti kalmasın diye kan vericem bi kaç gün bekleyip, hayırlısı olsun artık.. sizin için üzüldüm inşallah en kısa sürede gönlünüzden geçtiği gibi olur herşey.

Teşekkür ederim ben yine test ysptım negatif çıktı sanırım regl olucam bu yüzden böyle oluyor pek ümidim yok ama kafamda soru işareti kalmasın diye kan vericem bi kaç gün bekleyip, hayırlısı olsun artık.. sizin için üzüldüm inşallah en kısa sürede gönlünüzden geçtiği gibi olur herşey.
Sonuç ne oldu canım

Back
X