Pcos var ve idrar testlerim pozitif çıkıyor ama 3 gün önce kan verdim değerim 0.2 çıktı. Kimisinde böyle olup hamile çıkanlar da olmuş etrafımda da örnekleri var çok yakınlarım. Acaba bende mi aynı durumdayım. Düzenli adet göremiyorum diye doktorum bana polysitol inostol verdi onu kullanıyorum ve çocuk istediğimiz için eşimle her anı değerlendirmeye çalıştık. Bazı belirtilerim var ama pms de de benzer belirtiler olunca emin olamıyorum normalde bugün adet olmam gerekirdi adet olacakmışım gibi hissediyorum. Kasıklarım özellikle sağ tarfımın ağrısı bacapıma vuruyor. Baş ağrısıda var ve kasıklarım resmen bükülüyo, akıntım var , gögüslerim hassas özellikle uçları ve sabahları çok aç hissediyorum ve tuvalete fazla çıkıyorum. Üzerimde bi uyku hali halsizlik de var ama bi kere kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden heveslenemiyorum. Lütfen benim gibi olanlar ve hamile olduğunu öğrenenler belki bana ümit olur siz nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu benim kafam çok karışık tekrar ne zaman kan tahlili vermem lazım ya da acaba ben mi heves ediyorum yardımcı olun testlerim fotoğraflarını ekledim normalde daha belirgin ama fotoğrafta gerçekteki kadar belirgin değil. Birinin markası nimo birininde days doctor ilk idrarla yarın bir daha yapicam. Bakalım sonuç ne olacak birde prodektörle test yaptım ama onuda gün arasında beklemeden yaptım onuda ekledim. Bu şekilde beklemekngerçekten çok yorucu. Sizce ne yapmalıyım kızlar