- 31 Ekim 2019
- 29
- 30
- 3
- 26
- Konu Sahibi Neslihan ozer
-
Butun mamalari denedin mi? Aptamil, bebelacn sma... bir suru mama var. Hicbirini mi sevmedi? Dr.a danistin mi? Biliyor mu pirinc unu yedigini mesela?Mama yemiyor ve cok zayıfladı mecbur kadim
Hayir danismadimButun mamalari denedin mi? Aptamil, bebelacn sma... bir suru mama var. Hicbirini mi sevmedi? Dr.a danistin mi? Biliyor mu pirinc unu yedigini mesela?
Dr.a mutlaka sor. 2 ay asisinda bakmadilar mi kilosuna falan ? Ne dedi dr gelisimi icin? Ebelerden yardim al emzirme konusunda da. Instagramda ayse ebe var. Bu konuda ondan yardim alabilirsin. Sutunu sagip kasikla ver mesela. Ya da siringayla. Ama pirinc unu iicin bence erken annesi. 10 aylik kizima hic pirinc unu yedirmedim ben. O da baslarda meme almadi. Cok didindim. Dogum yaptigim hastanedeki ebelerle hemsirelerle konustum. Bir ebe arkadasim da destek oldu. 2 aylikti ablam ziyaretimize geldi. Yanlis tutuyormusim megerse cocugu. Memeyi tam kavrayamiyormus. Ablam farketti de uyardi beni. Duzelttim.Hayir danismadim
Birde sütümü sagmayi denicem bakalım nasipBen mama yediriyorum 1 numara olanlar 6. aya kadar uygun ve bakildiginda sut gibi oluyor bence mama verin yemediyse aldiginiz mamayi sevmemis olabilir
Cok su icen biriyim ben. Gunde en az 4 litre su tuketiyorum normalde de. o donemde yine bol su ictim. Dogum yaptigimda doktorum 2.5- 3 litre su icmeye calis demisti. Su en cok sut yapan icecek. Ben zaten cok su ictigim icin zorlanmadim o konuda. Bir de bulgur pilavi yedirdi annem surekli. Her kahvaltimda mutlaka tahin helvasi yedim. Tahin cok guzel sut yapar. Hala tahin yiyorum. Ekmeksiz yeyip ustune de su iciyordum bolca.Peki sütun olması icin ne yaptın
Su icmeye calis ama. Hatta bu aromali sulardan cikmis. Onlardan bari ic. Su sutun en iyi dostudur.Ben şu içmiyorum ama bu tavsiyelerini göz önüne alicam cok tesekur ederim
Acik söylemek gerekirse uyumuyorum gündüzleri bebeğim gece uyuyor cunkiSu icmeye calis ama. Hatta bu aromali sulardan cikmis. Onlardan bari ic. Su sutun en iyi dostudur.
Bir de firsat buldukca uyu. Uykuda da sut hizli salgilaniyomus. Mumkun mertebe bebek uyudukca sende uyu. Allah bagislasin bebegini. Ama lutfen doktora sor olur mu ? Ozel mamalar var. Belki onlardan tavsiye eder. Pirinc unu icin erken cunku annesi
Uyku da onemli. Uyuman dinlenmen lazim. Yardim edecek biri yok mu? Esin, kv,annen ,kardesin ?? Gun icinde 1 saat baksalar uyursun sende dinlenirsin.Acik söylemek gerekirse uyumuyorum gündüzleri bebeğim gece uyuyor cunki
Mama değiştirin ya da kaşıkla içirin.Mama yemiyor ve cok zayıfladı mecbur kadim
Bağırsak gelişimi için hiç hoş bişi yapmıyorsun.Benim kizim 2 buçuk aylik ve meme redi diye bir tanıkla karşılaştım üstelik mama yemiyor bende mecburen pirinç unu veriyorum bundan dolayı kizim günde 4 kere altına yapiyo yardim edin lutfen
Bizim de kasik 10 aydir hayatimizdaMama değiştirin ya da kaşıkla içirin.
Ben o süreci biberon kaşık denilen şeyle atlattım.
Birde böyle denicem cok sagolUyku da onemli. Uyuman dinlenmen lazim. Yardim edecek biri yok mu? Esin, kv,annen ,kardesin ?? Gun icinde 1 saat baksalar uyursun sende dinlenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?