Canim bende 37.haftamdayim bugun biraz farkli hissediyorum benimde her sey normal dogumu isaret ediyo ben korkudan sezeryan istiyorum normal dogumdaki alttan dikisler beni cok korkutuyo yani bu isin kolayi yok Canim artik bu bebekler cikacak icimizden bi sekilde:))) Bende 1 aydir uyuyamiyorim kabus kabus canavar dogdumu bile gordum dusun kiKızlar hiç iyi değilim korkudan, stresten iki gündür kusmalarım arttı. Uykularım kaçtı. Benden kaynaklı zorunlu sezeryan olacağım. Doktor 15 ekime gün verdi. Spinal olacağım sanırım. Ama o kadar çok korkuyorum ki. Ben normal istiyordum. Ama olmadı, olamadı.
Her gün başka bi şey düşünüyorum. Rüyalarım alt üst. Sürekli midem bulanıyor. Yemek yiyemiyorum.
1. Hiç ameliyat olmadım. Diş çekimi için çenemin uyuşturulmasından başka uyuşma bilmem. Belimden iğne yemek çok irrite edici. Korkuyorum. Bel ağsırı olacak mı? Ameliyattan snra ameliyat yerim ağrıyacak mı? Hayatım boyunca sezaryanli yerim ağrır mı? Lanetler eder miyim? Alttan sonda takıyorlarmış, acıtır mı?
2. Bebeğimi hazır olmadığı bi anda yanlış bir yerden çıkartacaklar. Korkar mı? Üzülür mü? Bana kızar mı?
3. Bebeğimi benden alacaklar. Onun içimdeki hallerini özleyeceğim. Hem de çok özleyeceğim.
4. Herkes bana olumsuz sezaryan öyküleri anlatıyor
Psikolojim bozuldu.
Esime diyorum cok korkuyorum dogmuyorum diye diyoki tut tutabildigin kadar:))) Allah yardimcimiz olsun