Benim 4 uzler kordon bagindakinkan akisi yavaslasigi icin ölüm riski arttigindan 31+3 de muayeneye die gittim dogum yaptim :))
Bebeklerim icin muayene odasinda tamam hemen girelim doguma dedim ama ameliyathaneye girdiğimde korkudan yarim saat agladim bebeklerim icrde huzursuz oldular hepsi uyandilar heyecandan stresten tabi hani haberleri oldu artik cikacaklarindan:)) masaya oturtup igneyi yaptilar belden ignenin girdigini ilaci hissetim ama aci hissetmedim tek derdim bebeklerimdi çünkü yattim anestesizt beni sakinleştirmeye calisiyordu o ara midem cok bulandi oksijen verdiler gecti şükür sanirim o ara dr aciyordu karnimi ilk bebek cikti sesini duymadim sonra ikinci sonra üçüncü sesleri geliyordu kedi miyavlamasi gibi muhteşem biseydi her seyi unuttum ben ameliyathanede 20 kisi vardi heralde birinci oglan ikinci kiz ucuncu kiz dorduncu kiz die bagiriyorlar ben de sagliklilar mi iyiler mi diyorum hepsi de gayet iyiydi rabbime binlerce kez şükür.
Dogum sonrası rahimde kanama riski vardi olmadi şükür normal bir cocuk doguran kisiye nazaran 20 kat fazla agri kesici aldim 3 unite kan verdiler ama hala tek derdim bebeklerimdi..ilk gün kalkamadim ikinci gun kalktim yenidogan yogun bakima bebeklerimi görmeye gittim dünyalar benim oldu ne agrisi ne acisi
Diyecegim o ki sakin korkma Rabbim yardim ediyor inan onları gördüm ya o an anlatilmaz muhtesem bir seydi kokularini icime cekip bagrima basamadim en cok ona üzüldüm agri ne ki annelik öyle bir şey ki cocugun icin her seye katlaniyor insan.
Dogum sonrasinin zor olmasina 2 hafta yuruyememe ragmen 50 gun boyunca her gun hastaneye gittim ben bebeklerimi gormek icin sonuc ne mi bak profil resmine silkin ve kendine gel zorlugunu sunun icin anlattim senin bir bebegin var ve insallah bir sorun cikmaz ise benim.yasadiklarimin binde birini yasayacaksin yani cok cok azini yawruna sarilip kokusunu icine cekeseksin o an o ufak agrilarin dayanilir hale gelecek ufak diyorum hic ameliyat olmayan ben bu sekilde dayandıysam sen hayli hayli dayanirsin kötü seyleri düşünme cocuguna odaklan her sey daha da güzel olacak inan.
O an öyle bir guc alacaksin ki sen bu hallerini hatirlayip bosuna strese girmişim diyeceksin bir de dogum yapali 6 ay oldu hic bir aci yok ameliyat yerinde bel agrilari da zamanla geciyor vucut kendini toplayip eski haline donunce her sey geride kaliyor ama yawrun seninle..
Saglikla dogar inşallah yawrun.
heramora