bebeğimi düşürdüm:(

beyazgelincikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
541
0
116
Ankara
arkadaşlar 1 hafta önce sizlere hamile oldugumu duyurmuştum sevincimi paylaşmıştım ancak şimdi üzüntümü paylaşıyorum. dün şiddetli bir sancıyla düşük yaptım. kanamam fazlalaştı ve rengi kırmızılaştı..şu an evdeyım taburcu oldum hastaneden ama halen kanamam devam edıyor allahtan kürtaj yapmalarına gerek kalmadı gebelik çok erken oldugunu için ona sevındım...ilk gebeliğimdi çok üzüldüm ama allahtan hep hayırlısını istemiştim demekki böyleymiş hayırlısı.. darısı bidahaki gebeliğime inş... sevgiler

çok geçmiş olsun hayatım...
evet kesinlikle hayırlısı olsun...
inş en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin....

cok gecmıs olsun canım suan neler hıssettıgını cok ıyı anlıyorum
bende ılk bebegımı kaybettım ve kurtajla alındı
allah bır daha yasatmasın hıcbırımıze

canım geçmiş olsun.aynı acıyı bende yaşadım.kseyi bile göremeden 22/kasımda kaybettim.halbuki randevum 4 gün sonraydı 5 haftalık kaybeetim.senin sebebe neydi canım.ben hipertrioit hastasyım.

benimde ilk hamilelğim düşükle sonuçlanmıştı,.kendimi bitürlü inandıramıyodum.hala hamileymişim gibi hissediyodum.parça gelene kadar.o küçücük et parçasını görünce şok olmuştum..ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN...senağlamasenağlama

bebeğinin haberini okumuş çok sevinmiştim ama üzülme canım bende ilk bbeğimi kürtaja gerek kalmadan kaybettim ama sonraki ay hemen hamile kaldım ve şimdi maşallah 4.5 aylık hamişim allahım sanada en kısa zamanda tekrar yaşatsın

bende o acıyı 2 kez yasadım ve suan yine hamileyim inan o kadar korkuyorumkii Allah yardımcın olsun umarım bebeklerimizi hepimiz saglıkla kucagımıza alırız

arkadaşlar çok teşekkü ederim hepinize burda bir abla kardeş olduk sizler öyle çok ihtıyacım var ki cevaplarınızla rahatlıyorum allah razı olsun .. aslııım dr.lar birkaç ay korun dedıler baalım hayırlısı allahım inş. bebgını sana bagışlar..btrklc benım bi sebebı yoktu dr.lar kromozomda sorun olmuş olabilir dediler. zaten bebkte bi problem varsa vücut onu dışarı atıyomuş..hayırlısı bakalım inş. diğerhamılelliğimzdesorun yaşamayız

çok geçmiş olsun canım aynı bende 2 kez yaşadım ve ikincisi henüz taze 4 kasımda kürtaj oldum
fakat üzülmemek ve hatta sevinmek bile gerekir neden dersen doğa bizlere yardımcı oluyor ve mükemmel olmayan canlıları daha yaşamının ilk zamanlarında kaybediyor bu bizler için inan en hayırlısı hiç üzülme çünkü o senin için hayırlı değildi öyle düşün ve kalbini ferah tut sağlıksız olacağına düşürmek daha iyi
inş bende sende ve bütün bebk isteyen arkadaşlarıma rabbim sağlıklı bebekler versin ve de hayırlısı ise versin hayırsızsa vermesin canım geçmiş olsun

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim beni zor günlerimde yalnız bırakmadınız... btrklc benim allah aşükür bi hastalıghım yok kromozomlarla ilgili galıba... en kısa zamanda tekrar güzel hbrler veririm inş...

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim beni zor günlerimde yalnız bırakmadınız... btrklc benim allah aşükür bi hastalıghım yok kromozomlarla ilgili galıba... en kısa zamanda tekrar güzel hbrler veririm inş...

inşallah acnım hepimiz güzel haberlerimizi yazarız bir dahaa.s.

Arkadaşlar,
ben geçen sene bu zamanlarda 10 haftalık düşük yaptım daha doğrusu bebek ölmüş yok olmuş sadece boş kese vardı oysa kalbini görmüştük en son.Şok geçirdim.
3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve 2 hafta önce sağlıklı bir oğlum oldu.
çok umutsuz çok zordu ilk bebeişi kaybetmek ama inanın herşey düzeliyor.
2.hamileliğimde çok korktum ilk 3 ay özellikle çok kötüydüm 4,5 ay kimseye söylemedim hamile olduğumu.
Fakat bunu yaşayan herkese destek olmak amacı ile bu yazıyı yazıyorum.Korkmayın lütfen

Lütfen kendinizi çok fazla üzmemeye çalışın allahtan gelen her işte bir hayır vardır.belliki daha gençsiniz rabbim size sağlıklı bir bebek nasip etsin yeniden=)

Back
X