Pes valla. Canim napsan acaba? Esinle konussan bir kursa yazilsan, ya da ne bileyim cogunlukla disari ciksan? Belki bir süre ayagi kesilir diyecegim ama sen sey demistin, gecenin gec saatinde gelir yine gelir.
Kizi evlense de insallah ona gitmekten sana gelemese :)
Kendine hic sinir stres yapma, olmuyorsa, karsilik ver, saygi cercevesinde ama igneleyerek.
Ya da cidden sürekli hasta numarasi yap, gelsin iki dakika otursun, sen hastasin yerinden kalkamazsan gider belki ?
canım çocuğun olunca bu kadın postu hepten serecek senin eve..ayy dün de okumuştum konunu, daral geldi içim şişti kadından yaa, vallahi iyi sabrediyorsun..ben çoktan bozmuştum, küserse gücenirse de valla hiç umurumda değil..iyi olur işte keşke küsse azcık kafayı dinlerim...ama bu kadının taktiği küsmüyor, iğneleyip duruyor..ne çatallı dili varmış pess yaa...
küserse küssün canım, arada bozu bozuver...çok ta fifi dersin yani..sinir oldum bee..
Sen ne kadar ustune gidersen olay o kadar buyur. Ne yapicagina karar ver. Kayin valideni ne kadar cagiracagina ve ne zamanlar cagirmayacagina. Ve o zamanlar kesinlikle cagirma, ve ne olursa olsun ne kadar jirilirsa kirilsinlar anlamamazliktan gel, alisirlar en sonunda. Kayinvalide kayinpeder esin ailesidir, ve sonucta onlarida kirmama iz lazim ama herseyide beraber yapmak cok sImar insani ve bunaltir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?