- 3 Ekim 2007
- 14.718
- 37.163
- 1.123
- 39
merhaba arkadaşlar,bilenleriniz bilir,1 hafta oldu doğum yapalı.sezaryen azizliğine uğradım ve sütüm 4. gün geldi.bu sürede emzirdim sürekli,nerdeyse memede uyuttum çocuğu.meme başım hiç çıkmadığı için şu silikon başlıklardan kullandım.çok güzel emiyordu ama tabi süt gitmiyordu çocuğa.azar azar mama verdik,(hastanede verin dediler zaten) eve çıkıp süt geldikten sonra da hep meme verdim ama kızım sürekli ağladı.(süt de damladı zaten resmen şöyle bi çocuğun ağzını doldurmadı) gece ateşlendi sonra acile götürdük,beslenememiş meğerse,susuz kalmış,sarılık başlangıcı olmuş,kan şekeri düşmüş....bi dünya rahatsızlık,küvöze aldılar.ve inanılmaz acıkmış nerdeyse açlıktan ölecekmiş dediler.tek seferde 90cc mamayı alıyordu orda nerdeyse.tabi sürekli biberonla beslediler bebeği.ben sütümü sağdığımda 1 günde toplam 50 cc ancak çıkarabildim.
şimdi evdeyiz,mama takviye etmem gerektiği söylendi zaten kaşıkla mama veriyorum ama dünden beri kızım kesinlikle beni emmiyor.ne zaman meme versem ağlamaktan deliye dönüyor,memeyi tutmuyor.o kadar moralim bozuluyor ki anlatamam.yine sütü sağıp verdim kaşıkla,olduğu gibi geri çıkardı,mamayı löpür löpür yuttu.
ne yapacağımı bilmiyorum,mamayı az veriyorum acıkıp mecbur alsın diye,yok yine de almıyor.acaba sürekli sağarak versem olur mu biberonla falan?sütten mi kesilirim böyle?çıldıracağım düşünmekten başına böyle bişey gelen varsa ne olur bir akıl verin bana biraz içim rahatlasın.
bu arada milupa aptamil veriyorum,başka daha iyisi varsa ondan alayım bari..

şimdi evdeyiz,mama takviye etmem gerektiği söylendi zaten kaşıkla mama veriyorum ama dünden beri kızım kesinlikle beni emmiyor.ne zaman meme versem ağlamaktan deliye dönüyor,memeyi tutmuyor.o kadar moralim bozuluyor ki anlatamam.yine sütü sağıp verdim kaşıkla,olduğu gibi geri çıkardı,mamayı löpür löpür yuttu.
ne yapacağımı bilmiyorum,mamayı az veriyorum acıkıp mecbur alsın diye,yok yine de almıyor.acaba sürekli sağarak versem olur mu biberonla falan?sütten mi kesilirim böyle?çıldıracağım düşünmekten başına böyle bişey gelen varsa ne olur bir akıl verin bana biraz içim rahatlasın.
bu arada milupa aptamil veriyorum,başka daha iyisi varsa ondan alayım bari..