• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimi emzirme döngüsü

teacherlife

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
303
197
18
kızlar örneğin bebeğimi 12 de uyandırıyorum altını değiştiriyorum sonrasında emzirmeye başlıyorum çok emmiyor beni gaz sancısı çok oluyor sancıyla birlikte ıkınmaktan memeyi sürekli bırakıp tekrar alıyor bende sonrasında mamayla destek veriyorum sonrasında altı pisleniyor onu tekrar temizliyorum sonra tekrar meme alıyor ya da mama ve bizim emme serüvenimiz 2-2.30 saati buluyor sonrasında uyuyor 2.30-3 saat bu durum normal mi yoksa bende mi bir sorun var? bu arada bebeğim 20 günlük

Memenizi olduğu kadar emzirmeye çalışın boşaldıkça süt üretiminiz artar. ilk günlerde emzirme çok uzun sürüyordu. 45 dk bir meme emziriyordum. Sonra sonra kısalıyor.

İlk aylar hayatımın çoğu odada yatakta bebek emzirmekle geçiyordu, gayet normal. Güçlendikçe daha kısa sürecek, bu dönemler memede yorulup uyuyorlar vs. Meme ile kavga eder, siz tutturmaya çalışın, tam tutamayadabilir ondan bile kavga ediyorlar şebelekler.

benimki kalmıyor 45 dk memede bazen 5 dkda yoruluyor ya da gaz sancısı geliyor bırakıyor memeyi
Devamlı uyandırmaya çalışın yorucu biliyorum ama güçlenince çok rahat edeceksiniz. Benim oğlum da öyleydi ilk ay sağıp verdim meme reddinden dolayı 500 gr'dan az almıştı emip doyamıyordu. Ama 2. Ay 1kg'dan fazla aldı emip doymaya başlayınca.

Devamlı uyandırmaya çalışın yorucu biliyorum ama güçlenince çok rahat edeceksiniz. Benim oğlum da öyleydi ilk ay sağıp verdim meme reddinden dolayı 500 gr'dan az almıştı emip doyamıyordu. Ama 2. Ay 1kg'dan fazla aldı emip doymaya başlayınca.
kaç dakika kalması lazım memede, hemende uyuduğu icin anlayamıyorum doyup doymadıgını

İlk aylar hayatımın çoğu odada yatakta bebek emzirmekle geçiyordu, gayet normal. Güçlendikçe daha kısa sürecek, bu dönemler memede yorulup uyuyorlar vs. Meme ile kavga eder, siz tutturmaya çalışın, tam tutamayadabilir ondan bile kavga ediyorlar şebelekler.
doydugunu nasıl anlayabilirim ya

Kaç cc mama verıyorsunuz 1 saatte 30 cc yeterli olur
Ağlamıyorsa günde 6-7 bez alıyorsanız doyuyordur ceviz kadar midesi var memede saatlerce kalması normal güvende hissediyor. kendını. takıntı yapmayın sizin stresınız bebişe yansır

Back
X