- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
- Konu Sahibi zeynebim111
Slm kızlar... kizim 21 aylık olmak üzere. Uykuları artık beni çok yoruyor. Doğru düzgün bir uyku alamadığını düşünüyorum. Gündüz bir kez uyur max 1-1.5 saat onda da kalkar yarım saatten sonra geri pispisla uyut .kucagimda kimi zaman yatağında pispisliyorum. Ama park yatak ve kolum kopuyor. Gece kalkislari azaldı çünkü gece beslenmesini kestim. Sabah uyanınca emiyor. 9-9.30 gibi uyur sabah5- 6 dan sonra ben zaten uyuyamiyorum. O da kalktı mi mahvediyor en az yarım saat uyutmaya çalışıyorum. Bazen süreç defalarca başa sarıyor. Sadece uyuturken ve gündüz istediği zaman emziriyorun.
Artık hamileyim bu kalkmalari iyice yordu. Nerde hata yapiyorum. Gündüz yeterince oynuyorum. yapisik ikiz gibiyiz desem abartmam. Sürekli anne anne. Herşeyi birlikte yapıyoruz. Odası ayri.Yediği kadar yiyor. Zorlamiyorun pek. Ama niye kalkmalar ve zor uykuyaa dalmalar. Cidden anlamıyorum artık.
Sizler emzirmeden nasıl uyuttunuz. Ben nasıl bir yol izlemeliyim.lütfen bir destek olun
Artık hamileyim bu kalkmalari iyice yordu. Nerde hata yapiyorum. Gündüz yeterince oynuyorum. yapisik ikiz gibiyiz desem abartmam. Sürekli anne anne. Herşeyi birlikte yapıyoruz. Odası ayri.Yediği kadar yiyor. Zorlamiyorun pek. Ama niye kalkmalar ve zor uykuyaa dalmalar. Cidden anlamıyorum artık.
Sizler emzirmeden nasıl uyuttunuz. Ben nasıl bir yol izlemeliyim.lütfen bir destek olun