yorumlarrınız için tesekkürler ne kadar ugrastıysamda bu duyguyu yenemiyorum bebegim dogmadan önce 2-3 haftada bir görüşürdük evlerimiz cok yakın olmasına ragmen ama s,imdi bu kadar sık görüşmeye alısamadım halen .birde ben hep araya mesafe koyardım ama simdi bu mesafeyi koruyamıyorum.peki bu hep böyle mi gider yani büyüyünce de bu kadar cok severlermi yoksa büyüdükce ilgileri azalırmı.tecrübeli annelere soruyorum kızımı tek basıma büyütemicekmiyim.şimdi bebek diyemi bu kadar cok seviyorlar yoksa sevgileri günden güne artacakmı cok bunaldım bebegimle basbasa almak istiyorum
bizimkiler biraz abartıyor bence sevmeyi özellikle esimin ailesi.gittiğimde kucaklarından hiç indirmiyorlar co özledik diyorlar oysaki haftanın bir günü mutlaka onlardayız bense tadıda bıraksınlar istityorum tamam sevsinler ama sonucta benim cocugum onların degil diye düşünüyorum.birde yakında işe baslarsam kayınvaldem bakacak bu sefer iyice sahiplenirse diye korkuyorum.bilmiyorum benmi cok kıskancım bu duyguyu yasayan varmı kendim yenenbilirmiyim acaba
bende de aynı sorun var.kayınvalidem bakacak ben işe başlayınca.aklım kalacak.daha bir aylık ama ya bana anne demezse ona derse diye düşünüyorum.çünkü 5 kardeşler ve herkes anne deyince haliyle o da ona derse bi de benden çok onu görecek.gelelim bu güne minik kızımı herkes oyuncak gibi kucağına aldı şapur şupur öptü (onların evde herkes nezle ve öksürüp duruyolar) ve bebeğim şuan bronşit yazık yavrum nasıl öksürüyor.doktor evde nezle grip olan var mı diyor.yani kuzum onların yüzünden hasta oldu.öpmeyin dedim bir kere napim dayanamıyorum dedi ama hastasın anne dedim umursamadı.şimdi de hastaneye kendi kucağında götürüyor hastanede kendi tutuyor.normalde de zaten tüm sorumluluğu üstlenmiş durumda.sadece emzir diye emir veriyor.emziriyorum sonra alıyor kucağımdan.geçen bebeğim kucağımda uzandık bebeğimi alıverdi kucağımdan.oysa ne kadar hoşlanmıştık öle yatmaktan ikimizde.yani kıskanmak değil bu ben sinir oluyorum açıkcası kim kızarsa kızsın....öle yapma böle yap demelerini saymıyorum herkes de var heralde.
bizimkiler biraz abartıyor bence sevmeyi özellikle esimin ailesi.gittiğimde kucaklarından hiç indirmiyorlar co özledik diyorlar oysaki haftanın bir günü mutlaka onlardayız bense tadıda bıraksınlar istityorum tamam sevsinler ama sonucta benim cocugum onların degil diye düşünüyorum.birde yakında işe baslarsam kayınvaldem bakacak bu sefer iyice sahiplenirse diye korkuyorum.bilmiyorum benmi cok kıskancım bu duyguyu yasayan varmı kendim yenenbilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?