Doğuma Hazırlık bebeğimi hissedemiyorum ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

babyyydoruk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
7
2
1
32
Kızlar merhaba, 19 haftalık hamileyim bebeğimi bazen çok net hissediyorum bazende hissedemiyorum. korkmaya başladım . sürekli ultrasona girmek zararlı diyenler oldu. bu hafta kontrolum var ama cuma günü napcağımı şaşırdım ? normal mi sizce . ilk gebeliğim bu arada.

evet belkide uyuyordur , canım kuuzm bu kadar uyunur mu :) beni çok telaşlandırıyor. çok teşekkürler yanıtınız için

Birak bol bol uyusun annesi bir daha bu kadar huzurlu ve guvenli yeri nerde bulacak :p

Uzun süre hissetmez ve korkarsan bir taktik vereyim. Tatli birseyler ye ic mesela cikolata ye veya balli süt ic, sonra sol tarafına doğru uzan bak bakalim nasil karete yapiyor :D

Birak bol bol uyusun annesi bir daha bu kadar huzurlu ve guvenli yeri nerde bulacak :p

Uzun süre hissetmez ve korkarsan bir taktik vereyim. Tatli birseyler ye ic mesela cikolata ye veya balli süt ic, sonra sol tarafına doğru uzan bak bakalim nasil karete yapiyor :KK70:
:D hahah :D Canımm ya :D Hemen eve gidince deniycem çünkü hissetmek istiyorum tam anlamıyla. Bikez vuruyo yada kıpırdıyo gibi oluyor devamı yok onuda anlayamıyorum o yüzden korkuyorum.. :(

:KK70: hahah :KK70: Canımm ya :KK70: Hemen eve gidince deniycem çünkü hissetmek istiyorum tam anlamıyla. Bikez vuruyo yada kıpırdıyo gibi oluyor devamı yok onuda anlayamıyorum o yüzden korkuyorum.. :KK43:

Cok zayif olanlar daha net hissediyor canim kilolu muydun sen? Bir de kiz bebek daha gec hareket ediyor erkek bebekler daha erken oynamaya basliyor. Kiz miydi bebegin?

19 haftada bebegi surekli hissedemiyorsunjz zaten. Ben cok erken hissetmye basladigim halde "surekli" hareketleri 28 den sonra basladi. Ondan oncesinde bir hissederdim 2 saat hissetmezdim.simdi dakikada bile 2-3 defa hissediyorum:) ayni bebek yani illaki uyuyor yine:) ama daha bugudugu icin artik uykudaki minicik hareketlerini bile duyuyorum sanirim.

Acele etmeyin, gunden gune artacak zaten:) ama cok keyifli, cok huzurlu! Allaha kadin olarak yarattigi ve bu duyguyu yasattigi icin yatip kalkip sukrediyorum!

Kızlar merhaba, 19 haftalık hamileyim bebeğimi bazen çok net hissediyorum bazende hissedemiyorum. korkmaya başladım . sürekli ultrasona girmek zararlı diyenler oldu. bu hafta kontrolum var ama cuma günü napcağımı şaşırdım ? normal mi sizce . ilk gebeliğim bu arada.
Çok normal canım.o haftalar öyle olur zaten 30 dan sonrası önemli.defalarca korktum Bende com şükür birşey çıkmadı.bebegin içerde sürekli hareket ediyor zaten sen sadece şiddetli olanları hissediyorsun onu da söyleyim.

Cok zayif olanlar daha net hissediyor canim kilolu muydun sen? Bir de kiz bebek daha gec hareket ediyor erkek bebekler daha erken oynamaya basliyor. Kiz miydi bebegin?
yok kilolu değilim, doktor kontrolumuz vardı bebegim iyiymiş çok şükür :) Bebeğim erkek. Aslında bende cok erken hissetmeey başladım ama, bazen hiç kıpırdamıyordu son 2 gündür daha net hissediyorum . Rabbim acısını göstermesin ..

Evet canım öyleymiş, bide benimki fazla rahat ve uykusuna düşkün sanırım. dürtmeme rağmen bazen hiiç takmıyor :D ultrasonlarda genelde öyle oluyor :D
Çok normal canım.o haftalar öyle olur zaten 30 dan sonrası önemli.defalarca korktum Bende com şükür birşey çıkmadı.bebegin içerde sürekli hareket ediyor zaten sen sadece şiddetli olanları hissediyorsun onu da söyleyim.

19 haftada bebegi surekli hissedemiyorsunjz zaten. Ben cok erken hissetmye basladigim halde "surekli" hareketleri 28 den sonra basladi. Ondan oncesinde bir hissederdim 2 saat hissetmezdim.simdi dakikada bile 2-3 defa hissediyorum:) ayni bebek yani illaki uyuyor yine:) ama daha bugudugu icin artik uykudaki minicik hareketlerini bile duyuyorum sanirim.

Acele etmeyin, gunden gune artacak zaten:) ama cok keyifli, cok huzurlu! Allaha kadin olarak yarattigi ve bu duyguyu yasattigi icin yatip kalkip sukrediyorum!
Çok teşekkürler güzel yazınız için, içim rahatladı ama daha net hissediyorum artık 21 cm olmuş düşününce bile içim kıpır kıpır oluyor :D Cok şükür Rabbime :)

Beynimde bebeğim çok tembel

20 li haftalarında aslında ne kadar hareketli olduğunu ama küçük olduğu için hissedemediğini farkedeceksin. Dokunuşları şuan için çok yumuşak. Zamanla karnın bak ne şekillere girecek ki benim ilk hamileliğim bana bile bak gör sen daha ilerleyen haftalarda esas hareketleri diyolar☺☺

Bebek daha çok minik hissetmemen normal. Hem o uyur uyanır. İlerleyen haftalarda seni uykundan uyandıracak kadar güçlenir merak etme :)
birde ultrason zararlı değil için rahat olsun kontrollerinde, doktorundanda bilgi alabilirsin bununla ilgili

Back
X