Kizlar merhaba. 16 haftalik hamileyim rahat bir hamilelik gecirdim bulanti aserrme vs. Hic olmadi ama bebegimi ne zaman hissedicem sanki hamile degilmisim gibi bazen korkuyorum esimde diyor hic hissetmiyormusun neden acaba bisimi var falan beni tedirgin ediyor ne zaman hissederim bebegimi normalmi bu ayda ?
Kizlar merhaba. 16 haftalik hamileyim rahat bir hamilelik gecirdim bulanti aserrme vs. Hic olmadi ama bebegimi ne zaman hissedicem sanki hamile degilmisim gibi bazen korkuyorum esimde diyor hic hissetmiyormusun neden acaba bisimi var falan beni tedirgin ediyor ne zaman hissederim bebegimi normalmi bu ayda ?
Canim ilk gebelikte hissetmek zor oluyomuş, bence 1-2 haftaya ufak ufak hissedersin,doktor bir sorun yok dediyse boşa stres yapma, bebişin artık seni ve duygularını hissediyor unutma
Birde kilo durumun nedir, eger kiloluysan hissetmen daha zorlaşıyormuş bilgine.
bende 5 buçuk aylık hamileyim senin gibi hep korkuyodum oğlum bi vur diye konuşuyodum onunla ne güzel işte dedi doktorum uslu başlı olur çocuğun hamileliğim rahat geçti tek bir bulantı bilmem normal geçti karnım desen hala ufak 4 kilo aldım ancak herkes öle diyo ama bebebğim sağlıklı çok şükür herkes biizm gibi olmak istiyort emin ol şükretki canım biz böle rahat geçirdik benim oğluşum 19. haftadan sonra vurmaya başladı şuan sana yazarken tekme attı mesela yavaş yavaş hissedersin biizmkiler uslu olcak sanırım
Uslu olur iste ne guzel benim yaramazin karnimdayken de cok dayagini yedim oglumun hala da yiyorum cok seviyo sagolsun karnimi tekmelemeyi daha 2 aylik allahtan
2li yaptırmadım canım 3 lü yaptırdım çok şükür gayet iyi tosunum renkli ultrasonada tarih alamadım ilk doktorum geç haber vermiş sağolsun ama doktora devamlı gidiyorum sorunum yok Allaha şükür siz bol bol dua edin gerisi Rabbimize emanet
Uslu olur iste ne guzel benim yaramazin karnimdayken de cok dayagini yedim oglumun hala da yiyorum cok seviyo sagolsun karnimi tekmelemeyi daha 2 aylik allahtan