Bebegimi hissedemiyorum...

DerinWood

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
78
21
3
32
Kizlar merhaba. 16 haftalik hamileyim rahat bir hamilelik gecirdim bulanti aserrme vs. Hic olmadi ama bebegimi ne zaman hissedicem:( sanki hamile degilmisim gibi bazen korkuyorum esimde diyor hic hissetmiyormusun neden acaba bisimi var falan beni tedirgin ediyor ne zaman hissederim bebegimi normalmi bu ayda ?

Kizlar merhaba. 16 haftalik hamileyim rahat bir hamilelik gecirdim bulanti aserrme vs. Hic olmadi ama bebegimi ne zaman hissedicem:KK43: sanki hamile degilmisim gibi bazen korkuyorum esimde diyor hic hissetmiyormusun neden acaba bisimi var falan beni tedirgin ediyor ne zaman hissederim bebegimi normalmi bu ayda ?
Ilk gebelikte bebek en erken 18-19cu haftada hissedilir canım telaş yapma daha üç haftan var:)

Kizlar merhaba. 16 haftalik hamileyim rahat bir hamilelik gecirdim bulanti aserrme vs. Hic olmadi ama bebegimi ne zaman hissedicem:KK43: sanki hamile degilmisim gibi bazen korkuyorum esimde diyor hic hissetmiyormusun neden acaba bisimi var falan beni tedirgin ediyor ne zaman hissederim bebegimi normalmi bu ayda ?
Canim ilk gebelikte hissetmek zor oluyomuş, bence 1-2 haftaya ufak ufak hissedersin,doktor bir sorun yok dediyse boşa stres yapma, bebişin artık seni ve duygularını hissediyor unutma ;)
Birde kilo durumun nedir, eger kiloluysan hissetmen daha zorlaşıyormuş bilgine.

Gercektenmi ya bende panikliyordum cok tesekkur ederim 3 hafta daha bekleyeyim bari canim :)

Doktor bir sorun yok dedi ama evet kilo acisindanda olabiliyormus bedede ufaktan kilo sorunu var bisey olmasinda insan hissetmek istiyor :(

Doktor bir sorun yok dedi ama evet kilo acisindanda olabiliyormus bedede ufaktan kilo sorunu var bisey olmasinda insan hissetmek istiyor :KK43:
Doktor sorun yok dediyse yoktur ;) hiç dert etme ama cok iyi anliyorum ben daha 9.haftadayim simdiden heyecanla bekliyorum bebegimi hissetmeyi :anneadayı:

Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin tum anne adaylarinin dunyanin en guzel seyi anne olabilmek Isteyen herkese Allahm nasip etsin insallah ;)

bende 5 buçuk aylık hamileyim senin gibi hep korkuyodum oğlum bi vur diye konuşuyodum onunla ne güzel işte dedi doktorum uslu başlı olur çocuğun hamileliğim rahat geçti tek bir bulantı bilmem normal geçti karnım desen hala ufak 4 kilo aldım ancak herkes öle diyo ama bebebğim sağlıklı çok şükür herkes biizm gibi olmak istiyort emin ol şükretki canım biz böle rahat geçirdik benim oğluşum 19. haftadan sonra vurmaya başladı şuan sana yazarken tekme attı mesela :anneadayı: yavaş yavaş hissedersin biizmkiler uslu olcak sanırım

Ayyy isallah ya allah o duyguyu yasamayi nasip ettirsin testlerini yaptirdinmi canim 2li 4 lu falan ?

Uslu olur iste ne guzel:anne: benim yaramazin karnimdayken de cok dayagini yedim oglumun hala da yiyorum cok seviyo sagolsun karnimi tekmelemeyi daha 2 aylik allahtan:işsiz:

Ayyy isallah ya allah o duyguyu yasamayi nasip ettirsin testlerini yaptirdinmi canim 2li 4 lu falan ?
2li yaptırmadım canım 3 lü yaptırdım çok şükür gayet iyi tosunum renkli ultrasonada tarih alamadım ilk doktorum geç haber vermiş sağolsun ama doktora devamlı gidiyorum sorunum yok Allaha şükür siz bol bol dua edin gerisi Rabbimize emanet

Uslu olur iste ne guzel:anne: benim yaramazin karnimdayken de cok dayagini yedim oglumun hala da yiyorum cok seviyo sagolsun karnimi tekmelemeyi daha 2 aylik allahtan:işsiz:
herkes anne karnında usluysa uslu olur diyolar herkesinki denk geldi bakalım inşallah oğluşum akıllı olur

Rabbbim bebislerimizi korusun saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin yaramazda olsa cocugumuz her haliyle kabulumuz insallah allahin izniyle:)

Back
X