bebegımı hıssetmıyorum bugun:(

sensen99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
657
171
123
kızlar 23 haftalık olduk.bebegım hıc oynamadı bugun
sızce neden? n eolmus olabılır. basınıza geldımı

Bebekler de her zaman enerjik olmaz,zira gebelikle ilgili sitelerde uzman doktorlar bunu dile getirir...''Bir gün çok hareketli iken diğer gün sakin olabilir'' derler...Tabi bu kaygılarınızı engellemez,hareket etmesini beklersiniz...Bu nedenle tatlı birşeyler yiyip sol tarafınıza yatın,elinizi karnınıza koyun ve dinleyin...Muhakkak hissedeceksiniz ve rahatlıyacaksınız...

Endişeye kapılmak yerine bol bol dua edin,şükredin ve bu sakinliğin keyfini çıkarın...Sağlıcakla kucağınıza almanız ümidiyle...

canım bu haftalarda zaten çok düzenli hissedilmez çocuğun hareketleri, o yüzden 30. haftadan sonra düzenli şekilde hareketlerini takip etmek gerekirmiş. Daha öncesinde bazı gün hareketlerini hissederken bazı gün hiç hissetmeyebilirsin. o yüzden telaşlanma.:)

31 haftalık hamileyim , bu hafta da bile bazen 2 gün pek hissetmediğim oluyor, sonra tekrar aynı hızla başlıyor.
Umarım bir sıkıntı yoktur, arkadaşların dediği gibi dinlenince yatınca daha rahat hissedebilirsiniz.

tsk kızlar alışmışım kıpır kıpır oynamasına, dünden beride böyle olunca telaşlandım. bugunde hıssetmezsem yarın dr. gıderım belkı. catlarım yoksa :59:

Sevgili Sensen99,
Sizin için söylemiyorum ama ben ikizlerimi kaybettim ve şimdiki aklım olsaydı en ufak şüphemde doktora koşardım.27. haftada , akşam oğluma ders çalıştırıyordum.Oturunca hep iterlerdi beni.O akşam yapmadılar.Bir terslik olduğunu anladım ama insan konduramıyor,başıma gelmez diye düşünüyor.Ertesi gün gittim doktora ve maalesef kızlarım bırakmıştı beni.Sonraları çok sorguladım kendimi.Eğer o akşam hemen gitmiş olsaydım değişir miydi birşeyler diye.
Evlat o kadar değerli ki,en ufak tereddütte koşmalı doktora.
Allah tamamına erdirsin,sağlık versin bebeğinize :)

Bugun çok sersemdim gun içinde de sık sık uyudum smd birden dusundum bugun hiç tekme attımı benım kız die ama hatırlayamıyorum genelde feceleri aktıf ama suan da da hareket yok çikolata yedım ve bekliyorum inşallh normal bir durumdur bu

Back
X