Kızlar bı bakarmısınız

ipekkkkkkkkkk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
18
0
1
30
Arkadaşlar ben 14 haftalıgım bugün doktora cınsıyetını sordum 2 3 sanıye bakmadı bıle dedı tahmınde bulundum sadece ama sana sımdı soyluyımı dedı bende soyle dedım kız dıe tahmın ettım ama tahmın bak dedı net soylemıyorum dedı üstüne basa basa neden öyle demıstır sızce degısır mı cınsıyetı veya erkek olsaydı görürdü heralde deyılmı çıkıntı oldugu ıcın

Arkadaşlar ben 14 haftalıgım bugün doktora cınsıyetını sordum 2 3 sanıye bakmadı bıle dedı tahmınde bulundum sadece ama sana sımdı soyluyımı dedı bende soyle dedım kız dıe tahmın ettım ama tahmın bak dedı net soylemıyorum dedı üstüne basa basa neden öyle demıstır sızce degısır mı cınsıyetı veya erkek olsaydı görürdü heralde deyılmı çıkıntı oldugu ıcın
Kız görünenler değişebiliyor canım benimde nub erken dönemde kız görünüyordu nipt ile erkek olduğunu öğrendik zaten sonraki ultrasonda da göstermişti. Kız da olabilir ama kız görünenler değişebiliyor genelde. Sağlıkla gelsin bebiş 🌸

Tahminde buluniyim dediyse çok kesin gözle bakma. Kesin olsaydı emin konusurdu benim doktorum 12. Haftada kesin dedi.
Bu arada aynı haftalardayız gizsii takip et benii ❤️

Kız görünenler değişebiliyor canım benimde nub erken dönemde kız görünüyordu nipt ile erkek olduğunu öğrendik zaten sonraki ultrasonda da göstermişti. Kız da olabilir ama kız görünenler değişebiliyor genelde. Sağlıkla gelsin bebiş 🌸
Nup ne acaba benım 6 cı gebelıgım ılk defa bı doktorun bukadar tereddütlün konuştuğunu gördüm şaşırdım zorla soylettım soyluyımı bak dedı tahmın sadece dedı söyle dedı kıza benzettım dedı ama bak yıne soyluyorum dedı emın deılım dedı tuaf 🤣

O dönemlerde emin olamıyorlar bazen veya pozisyon net değilse tam net göremedikleri için net olarak da yorum yapamıyorlar bu nedenle direkt cinsiyeti kız demiyor mesela net görememiş veya pozisyonu tam olarak uygun olmadığı için daha çok benzettiğini söylemiştir bu nedenle olur da değiştirirse bir sonraki kontrolde cinsiyeti ama böyle demiştiniz önceden olayı da olmaması için tahminde bulunduğunu belirtiyor. Yani o nedenle bir sonraki kontrolde tam netleştirir artık :) bazen kızları karıştırabiliyorlar bazen de kordonu pipi sanıp erkekle karıştırabiliyorlar anlayacağın 😂

Nup ne acaba benım 6 cı gebelıgım ılk defa bı doktorun bukadar tereddütlün konuştuğunu gördüm şaşırdım zorla soylettım soyluyımı bak dedı tahmın sadece dedı söyle dedı kıza benzettım dedı ama bak yıne soyluyorum dedı emın deılım dedı tuaf 🤣
Nub bebeğin cinsiyet organı canım açısı yüksek olduğunda erkek düşük olduğunda kız diye yorumlanıyor doktorun öyle konuşması normal benim yüksek ihtimal kız demişti her şeyi ona göre planlamaya başladım sonra bi baktık bacak arasına erkekmiş 😅 biraz daha bekle o yüzden kesinleşsin

Bende erkek ıstıyorum zaten sağlıkla gelsın ama 4oglum bı kızım var zaten ellerınden öper hıc bırınde bı doktorun böyle tereddütlü bı sekılde cınsıyet soyledıgını görmedim hatta soylemıycektı bıle ben soylettım dedıgım gıbı ıssallah erkektır ama erkek olsa hemen çıkıntı gözükür dıe dusunuorum

Back
X