Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ilk gebeliginse 22 haftaya kadar hissetmeye bilirisin ben ilk hissettigimde sanki icimde bi tane baloncuk patlamis gibi olmustu.kasik agrisiyla bi ilgisinin oldugunu dusunmuyorum19+4 günlük hamileyim bebeğimi henüz hiç hissetmedim ve bugün kasıklarımda inanılmaz sancılar var bunları yaşayan var mı normal mi bunlar yardımcı olur musunuz![]()
11 Ekimde 4 boyutlu ulstrason randevumuz var onu bekliyorm aslında gitmeyi düşündüm ama ulstrasona girmenin de çok iyi olmadığını duymuştum ilk gebeliğim biraz telaşlı olabilirmBazi gebeliklerde gec hissedilebiliyor bebeğin pozisyonu plesantanin konumu ic karnin genişliği vb etkileyebiliyor. Evham yapmayin kasik agrisi da ara ara oluyor ama iciniz bu kadar bunalacagina ya bi dr gidip görün kuzunuzu ya da saglik ocagnda kalp atışlarını dinleyin iciniz rahat etsin; )
evet ilk gebeliğim inşallah hissederim etrafımda gördüğüm herkes bu zamanlarda hissetti o yüzden evham yaptım galibaCanm ilk gebeliginse 22 haftaya kadar hissetmeye bilirisin ben ilk hissettigimde sanki icimde bi tane baloncuk patlamis gibi olmustu.kasik agrisiyla bi ilgisinin oldugunu dusunmuyorum
ay inşallah akşam deneyeceğim :)canım sana bir tavsiye önce rahatla ve uzan sakin ol bir çikolata ye ve dinlen o kadar ufak bir pıtırtı ki hemen hissetmeye bilirsin
maşallah size...ben de 19. haftadayım. ben de hissetmiyorum. dr olabilir bunu takıntı yapma diyip ekranda gösterip baya hareketli dedi. rahatladım biraz.![]()