Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
19+4 günlük hamileyim bebeğimi henüz hiç hissetmedim ve bugün kasıklarımda inanılmaz sancılar var bunları yaşayan var mı normal mi bunlar yardımcı olur musunuz
Aynen canım ya 24 hafta oldu ama karın içime mi vuruyor böyle ni hissediliyor ben hep üste göbek deliğimin oralara vurur heralde derken hep karın altında ama içe taraf birşeyler hissediyorum böyle olan vavar mı merak içindeyim
Aynen canım ya 24 hafta oldu ama karın içime mi vuruyor böyle ni hissediliyor ben hep üste göbek deliğimin oralara vurur heralde derken hep karın altında ama içe taraf birşeyler hissediyorum böyle olan vavar mı merak içindeyim
ben 22. haftadayım gobek deliği hizasında yanlarda bazen aşağıda oluyor. bebeğin konumuna göre değişir bence o. ama eskiden daha aşağıdaydı şimdi daha yukarda.
Benim ilk hamileligim ve ben bebegimi 20-22 haftalarda hissettim doktora sordugumda normal oldugunu soyledi korkma bu yuzden. ALLAH bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin