Bebeğimi ilahi söyleyerek uyutuyorum bakar mısınız

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
kızlar bebeğimi en baştan beri ilahi söyleyerek uyutuyorum şuan 46 günlük olduk hala öyle şu kendi kendine uyuma durumunu yapamadık kucakta ve ayakta uyuyor çoğunlukla kucakta bunun sebebi de göğsümü almadığı için silikon takmıştım alması için hoplat hoplat kucakta pış pış derken öğrendi sanki şuanda ağlatıp öğrenemiyorum neyse bu başka bir konu aslında sormak istediğin şey şu belli ilahileri söylüyorum bebeğimi rahatlattığını düşünüyorum bende rahatlıyorum ama bir abdest olmadan söylüyorum bu sorun mudur ki birde saçma belki ama aklıma takıldı bazı ilahilerde ölüm cehennem gibi kelimeler geçiyor bu bebeğimi etkiler mi yanı çok küçük ama ben fazla tedirgin oldum sanırım.

İlahi söylerken abdestli olmaya gerek yok hatta ezbere bir sure okurken bile abdeste gerek yok.
Arkadaşından dediği gibi agir kelimeleri var ben kuranla uyuturdum hala öyle uyutuyorum telefon dan açıp uzağa koyuyorum çok ta rahat uyuyor çocuğum 32aylik

Cevap için teşekkür ederim bende artık kararsız kaldığım için o şekilde uyutmuyorum. Ama sizin fikrinizde çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…