Hayırlısıyla bende bebeğimi kucağıma alıp buyutmek koklamak istiyorum.ama tiroit hormonum yüksek çıktı ilaç kullanıyorum bi aydır acaba hamile kalma şansım kaç
Hicccc sorun degil. Ben de hasimatoyum. 1 ayda duzene girer degeriniz. Sonra da kontrol altinda tutulur ve gebe kalirsiniz. Tedavi edildigi surece engel degil. Benim oglum 7 aylim oldu bile masallah.
Hayırlısıyla bende bebeğimi kucağıma alıp buyutmek koklamak istiyorum.ama tiroit hormonum yüksek çıktı ilaç kullanıyorum bi aydır acaba hamile kalma şansım kaç
ben de tiroid hastasıyım değerlerin normal seviyeye geldiğinde hamile kalmaman için hiç bir neden kalmıyor merak etme.ak ben 2. Çocuğuma hamileyim. Umarım en kısa zamanda kavuşursun meleğine :)
Amin canım inşallah.... Benim ilk gebeliğimde tsh 15 ti. Doktor bu değerlerle hamile kalman imkansız. Gerçekten bir mucize olmuş dedi. Sonra ilaçlarla normal seviyesine geldi. Olacak olduktan sonra her şekilde oluyor yani. :)
İnşlh cnm yaa bende ilk duydğmda çok uzuldum ağladım ağladım durdum daha da yulseldi 5 ti 7 ye çıktı bu ay takmadım pek 6 ya duştu stres ve uzuntuden yükseliyo ..
İnşlh cnm yaa bende ilk duydğmda çok uzuldum ağladım ağladım durdum daha da yulseldi 5 ti 7 ye çıktı bu ay takmadım pek 6 ya duştu stres ve uzuntuden yükseliyo ..