bebeğimi istiyorum

elanurgul

allah sabredenlerin yanındadır...
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
28
7
3
34
Hayırlısıyla bende bebeğimi kucağıma alıp buyutmek koklamak istiyorum.ama tiroit hormonum yüksek çıktı ilaç kullanıyorum bi aydır acaba hamile kalma şansım kaç

Hicccc sorun degil. Ben de hasimatoyum. 1 ayda duzene girer degeriniz. Sonra da kontrol altinda tutulur ve gebe kalirsiniz. Tedavi edildigi surece engel degil. Benim oglum 7 aylim oldu bile masallah.

hiç endişe etme, ilaçlar çok işe yarıyor. değer normale dönünce başka bir problem yoksa hemen hamile kalırsın :)

Ayy tşk edrim psikolojik olarak çokmuş durumdayım..aybaşımda duzensiz 20 gndur olmuyorm test yaptm negatif çıktı..

Be
Hayırlısıyla bende bebeğimi kucağıma alıp buyutmek koklamak istiyorum.ama tiroit hormonum yüksek çıktı ilaç kullanıyorum bi aydır acaba hamile kalma şansım kaç
ben de tiroid hastasıyım değerlerin normal seviyeye geldiğinde hamile kalmaman için hiç bir neden kalmıyor merak etme.ak ben 2. Çocuğuma hamileyim. Umarım en kısa zamanda kavuşursun meleğine :)

Tşk ederim inşlh ya Allah razı olsn sizlerden çok iyi geldiniz:))) hayırlısıyla sizde bebeğinize kavuşursunuz

Tşk ederim inşlh ya Allah razı olsn sizlerden çok iyi geldiniz:))) hayırlısıyla sizde bebeğinize kavuşursunuz
Amin canım inşallah.... Benim ilk gebeliğimde tsh 15 ti. Doktor bu değerlerle hamile kalman imkansız. Gerçekten bir mucize olmuş dedi. Sonra ilaçlarla normal seviyesine geldi. Olacak olduktan sonra her şekilde oluyor yani. :)

Gerçktn mi çok şanslısn bnm değerler 5 ile 7 arası çok yüksek değil ama yinede endişeleniyorm kotuyu düşünüyorum hep

Gerçktn mi çok şanslısn bnm değerler 5 ile 7 arası çok yüksek değil ama yinede endişeleniyorm kotuyu düşünüyorum hep
Evet gerçekten. Hatta internetten araştırma yapıp kafayı kırmıştım. Neyse senin değerler çok yüksek değilse hızla normale döner merak etme canım....

İnşlh cnm yaa bende ilk duydğmda çok uzuldum ağladım ağladım durdum daha da yulseldi 5 ti 7 ye çıktı bu ay takmadım pek 6 ya duştu stres ve uzuntuden yükseliyo ..

İnşlh cnm yaa bende ilk duydğmda çok uzuldum ağladım ağladım durdum daha da yulseldi 5 ti 7 ye çıktı bu ay takmadım pek 6 ya duştu stres ve uzuntuden yükseliyo ..
tabi. üzüntüler çok etkiliyor. sen kendini üzme, strese girme ki bebiş te gelsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…