Bebeğimi kaybettim :( birisi bebeğimin gelişme takvimini nasıl kaldırıcağımı sölesin!

delyylade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
118
0
26
İstanbul
Bebeğimi kaybettim birisi bebeğimin gelişme takvimini nasıl kaldırıcağımı sölesin! daha fazla görmeye dayanamıyorum

Bebeğimi kaybettim birisi bebeğimin gelişme takvimini nasıl kaldırıcağımı sölesin! daha fazla görmeye dayanamıyorum

Çok çok geçmiş olsun canım...Çok yeniymiş henüz, sanırım bir kimyasal gebelik geçirdin...İçini rahatlatır mı bilmem ama gebeliklerin önemli bir bölümü anne adayı farkına bile varmadan ilk ay gerçekleşip, ilk ay kendiliğinden son buluyor. Sen erkenden test yaptırdığın için öğrenmişsin...Üzülme, dilerim en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini.

Kimyasal gebeliğin detaylarına şuradan bakabilirsin: Kimyasal Gebelik, Hamilemiyim? Gebemiyim? Biyokimyasal Gebelik Sessiz Dk Nedir,Gebelik Hamilelik Nasl Anlalr,kimyasal hamilelik

Nasıl kaldıracağını yönetime bir sor istersen...

Çok çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin kullanıcı kontrol paneline gir < profili düzenle seçeneğini tıkla Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: kısmını sil canım boşalt ve kaydet

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin kullanıcı kontrol paneline gir < profili düzenle seçeneğini tıkla Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: kısmını sil canım boşalt ve kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…