Arkadaşlar 1hafta önce 5günlük bebeğimi canım Oğlumu kaybettim.hiç bir sağlık problemi yoktu ani bebek ölümü sendromu dediler. Meleğimi unutmam mümkün değil ama yeni bir evlatla Acımı hafifletirim diye düşündüm. Normal doğum Yaptım ne kadar süre sonra hamile kalmak sağlıklı olur sizce.varmı çevrenizde ard Arda gebelik yasayan
Başınız sağolsun sizin de.allah sabırlar versin.çok zor alışmak. Bian önce evlat sahibi olmak istiyorum hayırlısıyla.oğlumu asla unutturmaz ama en azından acımı hafifletir diye düşünüyorumÇok geçmiş olsun başınız sağolsun, bende geçen sene 30 kasımda oğlumu normal yolla doğum yaptım kaybettim, 6 aylıktı ..
Doğumdan 2 ay sonra hamile kaldım Bi sorun yoktu doktorlar 1-2 ay bekle dene demişlerdi, o hamileliğim de maalesef düşükle sonuçlandı ..
Sonra düşükten 3 ay sonra şimdiki oğluma hamile kaldım, şu ana kadar sorunsuz devam ediyoruz ..
Bence en önemlisi senin psikolojin ne Zaman hazırsa o Zaman düşün hamile kalmayı ..
Allah'ım bizlere Eyüp peygamberin sabrından versin.basınız sağolsun.çok zor asla unutulmaz ama yeni bi evlat acımızı hafifletir .ben bebeğimi kaybedeli 10gün oldu. Acım dinmiyor.allah yardım etsin bizlere.korkmayın Sakın .içinizi ferah tutun hersey güzel olucak insallah.ben normal doğum Yaptım ama ne kadar beklemem Lazım bilmiyorum.lohusalık bitince Dr a gidicem bakalım ne diycek30 ağustos.. Bugün tam 3 ay geçti bebeğimi kaybedeli.. Unutmak mi asla...
Korunuyoruz esimle.. Nisan mayis gibi çalışmalara baslamayi düşünüyorum. Ocakta kontrole gidicem. Sezaryenle olu doğum yaptim 8 aylik yani 31 haftalikken..
Çok zor evlat acisi geçmek.. Yine hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum: (
Allah hepimize sabirlar versin biz özel anneleriz. Seninde normal doğum 3 ay sora kaliniyor hemen Çok zor evlat acisi. Ben bekliycem dikişlerim agriyor hala..Allah'ım bizlere Eyüp peygamberin sabrından versin.basınız sağolsun.çok zor asla unutulmaz ama yeni bi evlat acımızı hafifletir .ben bebeğimi kaybedeli 10gün oldu. Acım dinmiyor.allah yardım etsin bizlere.korkmayın Sakın .içinizi ferah tutun hersey güzel olucak insallah.ben normal doğum Yaptım ama ne kadar beklemem Lazım bilmiyorum.lohusalık bitince Dr a gidicem bakalım ne diycek
Normal doğum yapmış olman avantaj canım ama bence yine de en azından 4 ay bekle derim. Rahmin toparlansın. Bende yaşadım benim 4 ayı geçti şuan ama ben psikolojik olarak daha hazır hissetmiyorum. Hamile kalırsan ruh sağlığında önemli. Kendini de düşün canım lütfen.Allah'ım bizlere Eyüp peygamberin sabrından versin.basınız sağolsun.çok zor asla unutulmaz ama yeni bi evlat acımızı hafifletir .ben bebeğimi kaybedeli 10gün oldu. Acım dinmiyor.allah yardım etsin bizlere.korkmayın Sakın .içinizi ferah tutun hersey güzel olucak insallah.ben normal doğum Yaptım ama ne kadar beklemem Lazım bilmiyorum.lohusalık bitince Dr a gidicem bakalım ne diycek
Arkadaşlar 1hafta önce 5günlük bebeğimi canım Oğlumu kaybettim.hiç bir sağlık problemi yoktu ani bebek ölümü sendromu dediler. Meleğimi unutmam mümkün değil ama yeni bir evlatla Acımı hafifletirim diye düşündüm. Normal doğum Yaptım ne kadar süre sonra hamile kalmak sağlıklı olur sizce.varmı çevrenizde ard Arda gebelik yasayan
Allah sabırlar versin canım. Benim oğlumun da 36 haftalıkken kalbi durdu, hiç bir sebep bulamadılar ve Sebepsiz bebek ölümü dediler. Suni sancı ile normal doğumu denediler, 12 saat suni sancı verdiler ama açılma olmadı. Ben de sezaryen istedim, sanki her muayene ettiklerinde oğluma zarar veriyorlardı. O psikoloji ile sezaryen olsun dedim. Doktorumun söylediğine göre loğusalık bitince, ilk adet olduktan sonra hamile kalabilirmişsin. Doğumdan sonra adet olman rahminin yeni bir bebeğe hazır olduğu anlamına geliyormuş. Biz en az 4-6 ay beklemek zorundayız maalesefDaha 3 ay oldu oğlumu kaybedeli...
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Gerçekten çok zor bir süreç. Daha da çok yeni acın. İlk başlarda insan hemen hamile kalmak istiyor. Bir bebeğin varlığını içinde hissetmek istiyor. Sonra zaman geçtikçe ya ona da aynı şey olursa diye korkmaya başlıyorsun ve cesaret edemiyorsun yeni bir bebeğe...
Selam arkadaslar Rabbim hepinize sabırlar versin,başınız sağolsun bende 11 ay önce kürtaj oldum istemeyerek 2 aylıktı kalbi durmus ama sizin yasadıklarınızı okuyunca ben duygularımı çok abarttığımı anladım hayata küsmüştüm resmen daha 1.5 yıllık evliyim eşimde bende çok istiyoruz ama adetim düzensiz 1 ay olursam 2 ay olmam sonunda bi doktor buldum progestan hormonundan kaynaklanıyormus düzensizlik Allah razı olsun ondan düzene girdi 2 aydır geliyor adetim biteli 5 gün oldu ama ben iyi değilim ya hamile kalamazsam ya yine aynı sey basıma gelirse diye eşimle beraber olmaya bile çekiniyorum Allah ondan razı olsun dünya tatlısı bi insan ama sanki denediğimiz halde hamile kalamazsam onun karşısında küçük hissedecekmişim kendimi gibi geliyor halbuki asla öyle bi insan değil çok uzun yazdım kusura bakmayın Allah ım hepimizin yardımcısı olsun
doktor bi sürü test yaptı ama neden veya aralarında o var mıydı bilmiyorum ne olarak geçiyor acaba testlerde bilginiz var mı?Amin canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok küçük kaybetmişsin bebeğini. Peki kanda pıhtılaşma testi yaptırdın mı? Genelde erken kayıpların sebebi bu oluyor. Hatta bu sebepten 40 haftalık bebek bile kaybedilebiliniyormuş...
O kadar çok ki yapılacak testler, doktorum bir kağıda yazıp vermişti. Tesadüf yanımda, sana resmini çekip yolluyorum. İşine yarar inşallah...doktor bi sürü test yaptı ama neden veya aralarında o var mıydı bilmiyorum ne olarak geçiyor acaba testlerde bilginiz var mı?
çok tesekkür ederim Allah razı olsun bende bana yaptıklarını atarım sizeO kadar çok ki yapılacak testler, doktorum bir kağıda yazıp vermişti. Tesadüf yanımda, sana resmini çekip yolluyorum. İşine yarar inşallah...
Eki Görüntüle 1713658
Rica ederim canım ne demek. Bir faydam olursa ne mutlu bana :)çok tesekkür ederim Allah razı olsun bende bana yaptıklarını atarım size
Allah razı olsun inşallah canım :)Rica ederim canım ne demek. Bir faydam olursa ne mutlu bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?