Bebeğimi kaybettim...Onu çok özlüyorum

yesimpk35

meleğim ve canım oğlum...
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
820
5
96
İzmir
ilk heyecanım ilk sevincimdi bebeğimin olucağını öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu beklemediğimiz bi anda bu kadar sevinmek bizi daha da mutlu etmişti bebeğimize o kadar çabuk alışmıştık ki taki o gün gelene dek tam 40 gün önceydi gecenin bi yarısı kanamam gelmiş ve yataktan fırlamıştım hemen doktorumuzu aradık parça gelip gelmediğini sormuştu yok gelmedi yada biz görmedik görürdünüz farkederdin dedi yat ve hiç yerinden kıpırdama yarın bi göreyim seni dedi tabi o gece sabah olmak bilmedi sabah doktorumuzun yanına gittik ve bebeğin kalp atışlarını normal olduğunun sadece çok dikkat etmem gerektiğini söledi yatıcaksın dedi 4 gün sonraya randevu verdi o gün içimde sanki kıpır kıpır bişiler oluyodu kendi kalbil sanki orda atıyo gibiydi ve kardeşime gösterdi bi anda durdu şaştım kaldm ama içimde ölesine sıkılmıştıki doktora gittik bebeğin kalbinin durduğunu sölediler 1 değil 2 doktor inanmak zorundaydım ama nasıl böle bir acı yok.. kahroldum mahfoldum kendimi yedim bitirdim nereye baksam ne sölesem hep aklımda bebeğim bebeğim bebeğim ona ölesine alışmışken onsuz kalmak çooookkk acıı anlatılmaz hep burda yazılanları okur üzülür ağlardım başıma gelince ne büyük dayanılmaz bi acı olduğunu dahada iyi anladım allah hepimizin yardımcısı olsun çok çok dua edelim meleklerimize onlar hep bizim yanımızdalar meleğim seni asla unutmucam...senağlamasenağlama

başın sağolsun arkadaşım ben de meleklerimin annesiyim acını anlıyorum

Allah sabır evrsin canım evet acımız çok büyük seni de çok iyi anlıyorum. hayat durmuş gibi sanıyosun yaşıyamıyacakmış gibi. gözyaşların dinmek bilmiyo,uyuyomuyosun ama elinden bişi gelmiyo,bebklrimişz geri gelmiyo. ben inanıyorum zaman zaman karamsarlığa kapılsam da üzülsem de uykusuz geceelrim devam etse de biz yine anne olucaz ve meleklerimizle hayl ettikelrimizi kardeşleriyle yaşıcaz inşallah. Allah bizler o günelri hayrırlısıyla en yakın zamanda yaşatsın.

allah sizlerede sabır versin gerçekten bu acıyı yaşamayan bizi anlayamaz.efrafımdakiler konuşuyor yine olur üzülme vs.vs. hiç duymuyorum artık boş geliyor söyledikleri sizlerle paylaşmak istedim.sizin hikayeleriniz nasıl*

çook geçmiş olsun canmm...bende yaşadım kaybetmenin nedemek olduğunu çok iyi bilkirim.
3aylık bebeğimin karnımda kalbi durdu ve bebeğimi aldılar...yeni toparladım kendimi.6 hafta oldu kürtaj olalı.

çook geçmiş olsun canmm...bende yaşadım kaybetmenin nedemek olduğunu çok iyi bilkirim.
3aylık bebeğimin karnımda kalbi durdu ve bebeğimi aldılar...yeni toparladım kendimi.6 hafta oldu kürtaj olalı.

Allah sabir versin canim....
Nasil bir aci yasadigini tahmin edebiliyorum cok zor birsey....
Bende iki tane bebegimi kaybettim biri 8 haftalik öbürüde 38 haftalikti...

Rabbim bundan sonra böyle büyük bir aci yasatmasin hicbirimizede Insaallah..

allah sabır versin
çok özel değilse tabiki neden olduğu çıktımı ortaya ne gibi bi tedavi görüyorsunuz inş öbür dünyada kavuşucaz meleklerimize...allah bir daha yaşatmasın

canım allah sabır versin çok zor bende 8 haftalık kaybettim sonrada 20 haftalık üstelik tüp bebek tedavisiydi.çok zor bir şey acısı içimizden çıkmayacak acı. rabbim bir gün bizlerede o küçücük elleri tutmayı nasip eder inşallah

ALLAH tüm evlat acısı çeken annelere yardım etsin benim de 10 haftalıktı geçen hafta kürtaj oldum kalbi durmuş , evlat sevgisi çok başkaymı , evlat acısı çok acıymış tek sevincimiz onların melek olması ve şuan en güzel yerde YÜCE RABBıMıZıN yanında olmaları anne babalarına şefaat edecekler inşallah .. ama çok zor işte insanız anneyiz , ben durduk yerde ağlıyorum zaman zaman geçecek inşallah bugünlerde geçecek RABBıM cümlemize yardım etsin ..

Son düzenleme:

arkadaşım senin sorunun neymiş neden olmuş doktorlar ne sölediler nasıl bi tedavi öngördüler..?

allah sabır versin canım.aynı şeyleri iki kez yaşadım delioluyorum sandım ama yeni bi bebek toparladı beni bunu kaybetme fikri bi ağlama krizine sokuyor beni allah bğdaha hiç birimize yaşatmasın.çok zor bi durum

allah sabır versin bziden başka kimse anlamaz bu acıyı allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç kendini ve bebeğini üzme bigün herşey güzel olucakk buna inan bebeğine dört elle sarıll.. ne kadar zaman sonra hamile kaldın kaç haftalıksın?

aminnn amin tüm güzel duygularına katılıyorumm meleklerimiz hep bizimle yanımızdalar onları hiç unutmucağız burdan birazda moral toplamak için burdayız allah hepimizin gönlüne göre versinn

aminnn aminnn allah yardımcımız olsun o küçücük elleri tutucaz ve hiç bırakmıcaz allahım o günleri göstersin inş

ilk bebeğim düşük oldu hemen ardından tekrar hamile kaldım dış gebelikten sezeryanla kaybettim onuda. 2 ay sonra tekrar hamiş oldum şimdi 12 haftadayız işallah.darısı başına canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…