çook geçmiş olsun canmm...bende yaşadım kaybetmenin nedemek olduğunu çok iyi bilkirim.
3aylık bebeğimin karnımda kalbi durdu ve bebeğimi aldılar...yeni toparladım kendimi.6 hafta oldu kürtaj olalı.
allah sabır versin canım.aynı şeyleri iki kez yaşadım delioluyorum sandım ama yeni bi bebek toparladı beni bunu kaybetme fikri bi ağlama krizine sokuyor beni allah bğdaha hiç birimize yaşatmasın.çok zor bi durum
ALLAH tüm evlat acısı çeken annelere yardım etsin benim de 10 haftalıktı geçen hafta kürtaj oldum kalbi durmuş , evlat sevgisi çok başkaymı , evlat acısı çok acıymış tek sevincimiz onların melek olması ve şuan en güzel yerde YÜCE RABBİMİZİN yanında olmaları anne babalarına şefaat edecekler inşallah .. ama çok zor işte insanız anneyiz , ben durduk yerde ağlıyorum zaman zaman geçecek inşallah bugünlerde geçecek RABBİM cümlemize yardım etsin ..
canım allah sabır versin çok zor bende 8 haftalık kaybettim sonrada 20 haftalık üstelik tüp bebek tedavisiydi.çok zor bir şey acısı içimizden çıkmayacak acı. rabbim bir gün bizlerede o küçücük elleri tutmayı nasip eder inşallah
allah sabır versin bziden başka kimse anlamaz bu acıyı allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç kendini ve bebeğini üzme bigün herşey güzel olucakk buna inan bebeğine dört elle sarıll.. ne kadar zaman sonra hamile kaldın kaç haftalıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?