Şimdi cevap yazıcağım ama Mune gazabından korkmuyor değilim hani

Her yazdığım yorumda ya siyasi paylaşım yada dini paylaşım diyerek ban yemekten bir hal oldum

Kuzenimin oğlu 2000 yılların başında sigorta hastanesinin o çileli döneminde, doktorların ilğisizliği sonucu vefat etti.
Çocuk ishal olmuş ve bir günde eridi diyor kuzenim. 2 gün çocuğu hastaneye götürmüş.Doktor sırası beklerken hastalar çocuğun durumunu görüp öne almışlar çocuğu ama doktor önce bakmaya kabul etmemiş ve sırası gelince içeri girmiş ve çocuk için ''Bunun bir şeyi yok. İlaç kullan geçer ''demiş göndermiş. İlaç sırasında çocuk resmen elinde ölmüş. Doktorun yanına koşup ''Ne olur yatış yapın serum verilsin'' Demiş ama doktor kabul etmeyip kovmuş. Acile gitmiş serum takılması için. Acil doktorları da ''Poliklinik doktoru yatış vermeli''demiş yollamış. Kuzenim akşam üzeri eve gelmiş ve Hiç bir şeyi yok denilen çocuk, aynı gün gece öldü

Ölüm Sebebi ''Aşırı su kaybı sonucu vücudun susuz kalması'' Denildi
Yani Çok Basit bir Müdahalenin yapılmaması sonucu 'İHMALE'' kurban gitti yavrucak
Kuzenim ''Ölüm ALLAH'TAN bunun bilincindeyim ELHAMDÜLİLLAH ama benim canımı yakan şey, Yavrum acılar içinde kıvranırken gözlerini gözlerime dikip benden bir umut ve şifa beklerken,benim elimden bir şey gelmemesi beni kahrediyordu'' Derdi. O zamanlar şimdiki gibi özel hastaneye gitmek çok lüksdü maalesef