• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kaybettim:(

İsyan etmeyen duruşunuz için tebrik ederim
Sabırlar dilerim
Sezeryandan sonra iki yıl müddet veriyor doktorlar benim doktorum bir sene sonra kalabilirsin demişti
Siz kendi doktorunuza sorun durumunuza göre karar versin
Bazıları 6 ay diyebiliyor..
Allah diğer doğacak evlatlarınıza uzun ömürler versin

Şimdi cevap yazıcağım ama Mune gazabından korkmuyor değilim hani:KK45:
Her yazdığım yorumda ya siyasi paylaşım yada dini paylaşım diyerek ban yemekten bir hal oldum:KK17:
Kuzenimin oğlu 2000 yılların başında sigorta hastanesinin o çileli döneminde, doktorların ilğisizliği sonucu vefat etti.
Çocuk ishal olmuş ve bir günde eridi diyor kuzenim. 2 gün çocuğu hastaneye götürmüş.Doktor sırası beklerken hastalar çocuğun durumunu görüp öne almışlar çocuğu ama doktor önce bakmaya kabul etmemiş ve sırası gelince içeri girmiş ve çocuk için ''Bunun bir şeyi yok. İlaç kullan geçer ''demiş göndermiş. İlaç sırasında çocuk resmen elinde ölmüş. Doktorun yanına koşup ''Ne olur yatış yapın serum verilsin'' Demiş ama doktor kabul etmeyip kovmuş. Acile gitmiş serum takılması için. Acil doktorları da ''Poliklinik doktoru yatış vermeli''demiş yollamış. Kuzenim akşam üzeri eve gelmiş ve Hiç bir şeyi yok denilen çocuk, aynı gün gece öldü:KK43:
Ölüm Sebebi ''Aşırı su kaybı sonucu vücudun susuz kalması'' Denildi
Yani Çok Basit bir Müdahalenin yapılmaması sonucu 'İHMALE'' kurban gitti yavrucak
Kuzenim ''Ölüm ALLAH'TAN bunun bilincindeyim ELHAMDÜLİLLAH ama benim canımı yakan şey, Yavrum acılar içinde kıvranırken gözlerini gözlerime dikip benden bir umut ve şifa beklerken,benim elimden bir şey gelmemesi beni kahrediyordu'' Derdi. O zamanlar şimdiki gibi özel hastaneye gitmek çok lüksdü maalesef :KK43:
İhmal ve ilgisizlik dava etselerdi keşke.. Hoş gideni geri getirmeyeeck Ama ne denir ki.. Böyle bi olum daha zor yazık yavrum.. allah sabir versin... Mesul olanlarada sorsun hesabını Rabbim. İshal cok tehlikeli Bebekler için..

İhmal ve ilgisizlik dava etselerdi keşke.. Hoş gideni geri getirmeyeeck Ama ne denir ki.. Böyle bi olum daha zor yazık yavrum.. allah sabir versin... Mesul olanlarada sorsun hesabını Rabbim. İshal cok tehlikeli Bebekler için..
Kimi kime şikayet edecekti ki?!
O Zaman hakkını aramak bu kadar kolay değildi ki maalesef

İsyan etmeyen duruşunuz için tebrik ederim
Sabırlar dilerim
Sezeryandan sonra iki yıl müddet veriyor doktorlar benim doktorum bir sene sonra kalabilirsin demişti
Siz kendi doktorunuza sorun durumunuza göre karar versin
Bazıları 6 ay diyebiliyor..
Allah diğer doğacak evlatlarınıza uzun ömürler versin
Amiiin amiiin Allah razı olsun ..

Cok uzuldum Allah sabır versin :KK43: o sene ablam hamileydi bir devlet hastanesinde kontrollere gidiyordu ilac kuyruguna girdik aksama kadar bekledik ilac yok kalmamis dediler hic unutamam :KK43:
Ben bir anlatsam ohoooo neler neler varda, malum hemen siyaset yaptın diyerek banı yiyorum:sus::KK45:
Kuzenimi,Evladını kaybetmekden daha fazla Çaresizlik üzdü. Evladım Can çekişirken gözlerini ayırıp gözlerime dikip benden çare bekler iken, elim kolum bağlı durmak beni ölmeden toprağa koydu der hep.
Allah'ım Hiç Kimseyi Evladına karşı çaresizce beklemek zorunda bırakmasın. Çok zor Kardelen der bana:KK43: Hep der ki, ''Keşke Serum takılsaydı da,yinede ölseydi.En azından yavrumun o çırpınışları eziyetlerini görmemiş olurdum''der:cry:

Başınız sağolsun.. :(

Eğer yardımı olacaksa; bir yakınım evlat acısı yaşadı. 8 aylık bebeği vefat etti. O da ilk başlarda hemen istemedi haksızlık olur diye düşündü. Ama 3 ay sonra hamile kaldı ve ikizleri oldu..

Başınız sağolsun.. :KK43:

Eğer yardımı olacaksa; bir yakınım evlat acısı yaşadı. 8 aylık bebeği vefat etti. O da ilk başlarda hemen istemedi haksızlık olur diye düşündü. Ama 3 ay sonra hamile kaldı ve ikizleri oldu..
Ayyy ne güzel Rabbim hayırlı sıyla tüm isteyenlere ve bize nasip etsin

Aynı başlıkla açmıştım bende senin gibi en yaralı donemimde kimse anlamıyordu sanki beni dünya başıma yıkılmıştı. Herseyi hazırdı ben hazırdım ona bakmaya 72 gün kaldı yoğun bakımda minik meleğim ameliyatlar anjio lar ama olmadı okadarmış omrü.
Burda banada kalma hamile 2 yıl bekle dediler ama ben dinlemedim çünkü bu işi bilirse uzmanlar bilir dedim şimdiki doktoruma gittim muayne oldum. Rahim 3 adet görme sonrası toparlanmis olurmus ama bu kişiden kişiye de değişiklik gosterir demişti hocam. Sezeryan doğum sonrası 6 ay sonra tekrar hamile kaldım allahım çok şükür bunu nasip etti isalalj sanada senin için en uygun zamanda nasip eder. Korkma Rabbim bizim gibi yaralı anneleri mucizesiyle taclandirir şimdi ben mucizemi bekliyorum unuttummu aslaa yerine geçebilir mi asla ama yaralarımı saricak ben onunla hayata bağlanıcam. Daha karnına düştüğünü ogrenir ogrenmez ağlamalar azalıyor çünku biz anneyiz yeni bebeğimiz için yeniden gucleniyoruz.
Sabret olurmu okadar iyi anliyorum ki neden ben die günlerce ağladım ama çözüm bulamadim sonra kalktım dustugum yerden devam ettim hayatıma sende biraz sabret iyi bir perinatolog bul git gerekli tüm testlerini yaptır. Sonrası işallah gönlünce olsun...

canım başın sağolsun
bil ki meleğin çok güzel yerde
günahsız tertemiz gerçekten bir melek olarak gitti Rabbine
yakın çevremizden biri yaşamıştı
ama hayat devam ediyor
meleğin güzel yerde sen merak etme
sabret ve eşine yuvana sıkıca sarıl

Aynı başlıkla açmıştım bende senin gibi en yaralı donemimde kimse anlamıyordu sanki beni dünya başıma yıkılmıştı. Herseyi hazırdı ben hazırdım ona bakmaya 72 gün kaldı yoğun bakımda minik meleğim ameliyatlar anjio lar ama olmadı okadarmış omrü.
Burda banada kalma hamile 2 yıl bekle dediler ama ben dinlemedim çünkü bu işi bilirse uzmanlar bilir dedim şimdiki doktoruma gittim muayne oldum. Rahim 3 adet görme sonrası toparlanmis olurmus ama bu kişiden kişiye de değişiklik gosterir demişti hocam. Sezeryan doğum sonrası 6 ay sonra tekrar hamile kaldım allahım çok şükür bunu nasip etti isalalj sanada senin için en uygun zamanda nasip eder. Korkma Rabbim bizim gibi yaralı anneleri mucizesiyle taclandirir şimdi ben mucizemi bekliyorum unuttummu aslaa yerine geçebilir mi asla ama yaralarımı saricak ben onunla hayata bağlanıcam. Daha karnına düştüğünü ogrenir ogrenmez ağlamalar azalıyor çünku biz anneyiz yeni bebeğimiz için yeniden gucleniyoruz.
Sabret olurmu okadar iyi anliyorum ki neden ben die günlerce ağladım ama çözüm bulamadim sonra kalktım dustugum yerden devam ettim hayatıma sende biraz sabret iyi bir perinatolog bul git gerekli tüm testlerini yaptır. Sonrası işallah gönlünce olsun...
Seni anlayabilen birilerinin olması insana güç veriyor..o mucizeye çok ihtiyacım var inşaallah nasip olur ..

canım başın sağolsun
bil ki meleğin çok güzel yerde
günahsız tertemiz gerçekten bir melek olarak gitti Rabbine
yakın çevremizden biri yaşamıştı
ama hayat devam ediyor
meleğin güzel yerde sen merak etme
sabret ve eşine yuvana sıkıca sarıl
Allah razı olsun canım

Kızlar 12 aralıkta zorunlu sezer yan oldum ama maalesef solunum sıkıntısından dolayı bebeğim 2 gün sonra melek oldu :KK43: bu durumu yaşayanlar nasıl atlattınız hemen bebek düşündünüz mü ??
başınsağolsun canım benimde 2.5 aylıkken karnımda ölmüştü 6 ay kadar önce aklıma geldikçe ağlarım hala çok ağır bi durum elbet unutulmuyor ama toparlanırsın zamanla.
yediğimiz içtiğimiz ve soluduğumuz havanın zehirli ve katkı maddesi olmasından galiba artık gebeliklerin çoğunda sorun oluyor erken doğum çok fazla artık ve de bebek kaybı.
acının hafiflemesi dileğiyle canım

başınsağolsun canım benimde 2.5 aylıkken karnımda ölmüştü 6 ay kadar önce aklıma geldikçe ağlarım hala çok ağır bi durum elbet unutulmuyor ama toparlanırsın zamanla.
yediğimiz içtiğimiz ve soluduğumuz havanın zehirli ve katkı maddesi olmasından galiba artık gebeliklerin çoğunda sorun oluyor erken doğum çok fazla artık ve de bebek kaybı.
acının hafiflemesi dileğiyle canım
Amiin inşaallah..

Back
X